Quantcast
Airbus BizLab: Υποβολή αιτήσεων των επιχειρήσεων για καινοτόμες ιδέες στον αεροναυπηγικό τομέα - enikonomia.gr
share

Airbus BizLab: Υποβολή αιτήσεων των επιχειρήσεων για καινοτόμες ιδέες στον αεροναυπηγικό τομέα

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι τις 22 Μαΐου 2016 μπορούν οι ενδιαφερόμενες ταλαντούχες και εφευρετικές νεοσύστατες επιχειρήσεις, να υποβάλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα της Airbus BizLab προκειμένου να  προτείνουν σχετικές ιδέες στον αεροναυπηγικό τομέα.

Η  Airbus BizLab στην Τουλούζη θα ανοίξει τις πόρτες της σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε πρώιμα στάδια, με τις πιο καινοτόμες ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν στον  τομέα αυτό .

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Κατά το 2015, η Airbus BizLab έχει φιλοξενήσει 15 νεοσύστατες επιχειρήσεις και 27 εσωτερικά σχέδια της Airbus για το πρόγραμμα επιτάχυνσης έξι μηνών. Κατά την ίδια περίοδο, η Airbus BizLab έχει επεκτείνει την διεθνή της παρουσία σε τρεις περιοχές – Τουλούζη (Γαλλία), Αμβούργο (Γερμανία) και Μπανγκαλόρ (Ινδία) – υποστηρίζοντας τη στρατηγική της Airbus για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο των επιχειρήσεων».

Μιλώντας επί του θέματος και ο επικεφαλής της Airbus BizLab, Μπρούνο Γκουτιέρρες ανέφερε: «Η BizLab έχει προσελκύσει καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι ότι τέσσερις από αυτές τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, που επιταχύνθηκαν στην BizLabs της Τουλούζης και του Αμβούργου, μόλις κατόρθωσαν να λάβουν σημαντική χρηματοδότηση από διεθνείς επενδυτές. Αυτό αποδεικνύει την επιχειρηματική αξία και την ποιότητα των έργων που έχουμε υποστηρίξει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχει ξεκινήσει η δεύτερη πρόσκληση υποβολής σχεδίων στην Τουλούζη και ανυπομονώ να δω κάποιες ιδέες».

Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά τη διαδικασία επιλογής,η Airbus θα προσφέρει στα επιλεγμένα έργα σε πρώιμα στάδια ευρεία στήριξη με τη μορφή ενός προγράμματος επιτάχυνσης των έξι μηνών.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.