Quantcast
American Airlines: Δρομολόγιο Αθήνα-Φιλαδέλφεια - enikonomia.gr
share

American Airlines: Δρομολόγιο Αθήνα-Φιλαδέλφεια

δημοσιεύτηκε:

Το δρομολόγιο (Αθήνα-Φιλαδέλφεια) θα ενεργοποιήσει και πάλι από τις 6 Μαΐου 2016 η διοίκηση της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, American Airlines.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «η καθημερινή πτήση θα πραγματοποιείται με το αεροσκάφος Airbus A330-300, θα προσφέρει 27 Business Class καθίσματα-σουίτες, 259 θέσεις Economy Class και ατομικό σύστημα ψυχαγωγίας in-flight για κάθε επιβάτη της πτήσης. Από τη Φιλαδέλφεια, το μεγαλύτερο κόμβο της American Airlines στις ΗΠΑ, οι Έλληνες επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα δίκτυο 160 προορισμών σε κάθε σημείο στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στη Νότια Αμερική και στην Καραϊβική».

Μιλώντας επί του θέματος η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας, Ιωάννα Παπαδοπούλου τόνισε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική η δραστηριοποίηση της American Airlines στο δρομολόγιο Φιλαδέλφεια-Αθήνα, καθώς η σύνδεση αυτή είναι στρατηγικής σημασίας για την αγορά μας. Αφενός εξυπηρετεί την αυξημένη  ζήτηση του επιβατικού κοινού από/ προς τις ΗΠΑ και αφετέρου προσφέρει τη δυνατότητα για συνδέσεις με ένα σημαντικό αριθμό διεθνών προορισμών  στη Βόρεια και Νότια Αμερική, αλλά και αλλού, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.