Quantcast
Απεβίωσε ο ιδρυτής της ΙΟΝ Σοκολάτας - enikonomia.gr
share

Απεβίωσε ο ιδρυτής της ΙΟΝ Σοκολάτας

δημοσιεύτηκε:

Απεβίωσε σήμερα ο 85χρονος ιδρυτής της ΙΟΝ Σοκολάτας Ιωάννης Κωτσιόπουλος. Η ελληνική εταιρεία της σοκολάτας ΙΟΝ η οποία απασχολεί περισσότερους από 970 εργαζομένους και  εντάσσεται στην λίστα με τις 60 μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας.

Απεβίωσε σήμερα ο 85χρονος ιδρυτής της ΙΟΝ Σοκολάτας Ιωάννης Κωτσιόπουλος. Η ελληνική εταιρεία της σοκολάτας ΙΟΝ η οποία απασχολεί περισσότερους από 970 εργαζομένους και  εντάσσεται στην λίστα με τις 60 μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας

Ακόμη το πρώτο καταστατικό της εταιρείας ΙΟΝ Α.Ε. δημοσιεύεται στο υπ’ αριθμό 267/23.9.1930 φύλλο της ‘Εφημερίδας της  Κυβερνήσεως’.

Η ΙΟΝ στην πορεία που χάραξε ο Ιωάννης Κωτσιόπουλος, αφομοίωσε την εταιρεία ΝΑΣΚΟ Α.Ε. και απέκτησε πλέον την σημερινή της μορφή με παραγωγή ευρείας γκάμας ζαχαρωδών και σοκολατοειδών προϊόντων. Σταδιακά ήλθε και η επέκταση της εταιρείας σε νέους κλάδους ζαχαρωδών όπως γκοφρέτες, candy bars και σοκοπάστες.

Η ΙΟΝ σήμερα διαθέτει τρεις σύγχρονες μονάδες παραγωγής (Ν. Φάληρο, Άρτα και Μαρκόπουλο Αττικής), με υψηλή παραγωγική δυνατότητα, εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου και εξέλιξης νέων προϊόντων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.