Quantcast
Autohellas: Αύξηση 148% στα κέρδη το 2014 - enikonomia.gr
share

Autohellas: Αύξηση 148% στα κέρδη το 2014

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική αύξηση της κερδοφορίας κατακράφηκε στα Οικονομικά αποτελέσματα της Autohellas για το 2014 εξαιτίας της αύξησης του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και την ενίσχυση της εξωστρέφειας από την εταιρεία.

Ειδικότερα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Autohellas οι επενδύσεις, η αξιοποίηση του τουριστικού ρεύματος και ενίσχυση της εξωστρέφειας οδήγησαν σε σημαντική αύξηση κερδοφορίας για την Autohellas το 2014. Η αύξηση στα κέρδη μετά από φόρους φτάνει το 148% ενώ ουσιαστική είναι η συνεισφορά κατά 27,4% των δραστηριοτήτων εξωτερικού στην κερδοφορία του Ομίλου.

Ο ιδιαίτερα αυξημένος κύκλος εργασιών από βραχυχρόνιες μισθώσεις από τουρίστες στην Ελλάδα και η βελτιωμένη κερδοφορία στις 5 χώρες του εξωτερικού που δραστηριοποιείται η εταιρεία, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των αποτελεσμάτων της Autohellas για το 2014.

Η εντυπωσιακή βελτίωση της κερδοφορίας, παρά την οικονομική συγκυρία που κράτησε χαμηλά για άλλη μια χρονιά την αγορά των μακροχρόνιων μισθώσεων στην Ελλάδα,  επιβεβαιώνει την ορθότητα της στρατηγικής της Autohellas για επένδυση στην αναβάθμιση και επέκταση του στόλου αυτοκινήτων στις βραχυχρόνιες μισθώσεις σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.