Quantcast
Βιοχάλκο: Ο Ν. Στασινόπουλος μεταβίβασε την ψιλή κυριότητα μετοχών στους γιους του - enikonomia.gr
share

Βιοχάλκο: Ο Ν. Στασινόπουλος μεταβίβασε την ψιλή κυριότητα μετοχών στους γιους του

δημοσιεύτηκε:

Ο Πρόεδρος της Βιοχάλκο Νικόλαος Στασινόπουλος μεταβίβασε με δωρεά την ψιλή κυριότητα του 8,67% των μετοχών της εταιρείας στους γιους του Μιχαήλ και Ιπποκράτη-Ιωάννη Στασινόπουλο.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται:

«Ο Νικόλαος Στασινόπουλος του Μιχαήλ, πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ αυτής, γνωστοποίησε στην εταιρεία ότι, στις 24/1/2015, μετεβίβασε, αιτία δωρεάς, προς τον υιό του, Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλο, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εταιρείας, τη ψιλή κυριότητα 9.524.897 άυλων μετοχών, εκδόσεως της εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 4,337% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, παρακρατώντας εφόρου ζωής την επικαρπία των μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών.

Ο Νικόλαος Στασινόπουλος του Μιχαήλ, πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ αυτής, γνωστοποίησε στην εταιρεία ότι, στις 24/1/2015, μετεβίβασε, αιτία δωρεάς, προς τον υιό του, Ιπποκράτη-Ιωάννη Ν. Στασινόπουλο, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εταιρείας, τη ψιλή κυριότητα 9.524.897 άυλων μετοχών, εκδόσεως της εταιρείας (στο εξής οι μετοχές), οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 4,337% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, παρακρατώντας εφόρου ζωής την επικαρπία των μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.