Quantcast
Blue Air: Νέο δρομολόγιο Αθήνα-Λάρνακα - enikonomia.gr
share

Blue Air: Νέο δρομολόγιο Αθήνα-Λάρνακα

δημοσιεύτηκε:

Νέο δρομολόγιο Αθήνα-Λάρνακα εγκαινίασε η αεροπορική εταιρία, Blue Air (Smart Flying) στις 19 Ιανουαρίου 2015. Η συχνότητα των πτήσεων στο συγκεκριμένο δρομολόγιο πραγματοποιείται έως 10 φορές την εβδομάδα.

Οι πτήσεις αυτές, μαζί με το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρνακα, συμπληρώνουν το πανευρωπαϊκό δίκτυο της εταιρίας, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 35 συνδέσεις από τις 4 βάσεις της Blue Air από το Βουκουρέστι, το Μπακάου, το Τορίνο και τη Λάρνακα.

Ο τύπος πτήσεων Smart Flying είναι υβρίδιο των αερομεταφορέων χαμηλού κόστους και του μοντέλου Carrier.

Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει στους επιβάτες πλήρη προοπτική σε όλα τα στοιχεία τιμολόγησης των εισιτηρίων, επιτρέποντάς τους να αγοράζουν μόνο τις υπηρεσίες που επιθυμούν. Αυτό τη βοηθά να προσφέρει υπηρεσίες καλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε επιβάτη ξεχωριστά, σύμφωνα με την εταιρία.

Τέλος ο γενικός διευθυντής της Blue Air, Γιώργος Ρακάρου επισήμανε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε το κόνσεπτ πτήσεων Smart Flying στην Ελλάδα, προσφέροντας μια ασφαλή, μη δαπανηρή και αξιόπιστη εναλλακτική σε όσους ταξιδεύουν από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς τη Λάρνακα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.