Quantcast
Celestyal Cruises: Κρουαζιέρες με… άρωμα μαστίχας - enikonomia.gr
share

Celestyal Cruises: Κρουαζιέρες με… άρωμα μαστίχας

δημοσιεύτηκε:

Η μοναδική μαστίχα Χίου, αναδεικνύεται στις θεματικές εκδηλώσεις των κρουαζιερόπλοιων της Celestyal Cruises, στο πλαίσιο συνεργασίας της εταιρείας με την ελληνική επιχείρηση Mastiha Shop. Η συνεργασία αυτή έχει ξεκινήσει στις 22 Μαΐου και θα διαρκέσει έως  τέλη Σεπτεμβρίου 2015.

Ειδικότερα, η Celestyal Cruises στηρίζει έμπρακτα τα ελληνικά προϊόντα,  διοργανώνοντας οκτώ θεματικές εκδηλώσεις στις κρουαζιέρες της, με στόχο να μυήσει τους επιβάτες στον κόσμο της μαστίχας.

Η  εταιρεία των κρουαζιερόπλοιων, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία mastihashop, προσφέρει στους επιβάτες της τη δυνατότητα να απολαύσουν εν πλω μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας με βάση τη Μαστίχα (όπως μπισκότα, εξαιρετικό χιώτικο πρωινό, τσίχλα μαστίχας και το παραδοσιακό «Υποβρύχιο»). Επιπλέον οι επιβάτες θα μπορούν να δροσιστούν με τα υπέροχα αρωματικά cocktails, τα οποία θα  περιέχουν και μαστίχα.

Την δική του άποψη επί του θέματος, εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κυριάκος Αναστασιάδης, λέγοντας: «ο στόχος  της εταιρείας  είναι να προσφέρει σε κάθε επιβάτη μια μοναδική εμπειρία διακοπών,  αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσει την ασύγκριτη ομορφιά της Ελλάδας και τον πολιτιστικό της πλούτο. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε και με άλλη μία εταιρεία, που προάγει στο εξωτερικό τα μοναδικά στον κόσμο προϊόντα της Χίου».

Με την σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος των καταστημάτων mastihashop, Γιάννης

Μανδάλας  επισήμανε: «καλωσορίζουμε την Celestyal Cruises στο νησί της μαστίχας, ως παράγοντα ανάπτυξης και προβολής του Αιγαίου και ευχόμαστε η φιλοξενία μας να δικαιώσει αυτούς που επέλεξαν τη Χίο ως προορισμό και στους επισκέπτες να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες».

Και συνέχισε  λέγοντας ότι: «οι εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα, στα γούστα αλλά και στις ανάγκες κάθε επιβάτη ξεχωριστά, προωθούν την ελληνικότητα με αυθεντικό και διασκεδαστικό τρόπο».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.