Quantcast
ΔΕΘ-Helexpo: Συνεργασία με τη μεγαλύτερη κινεζική έκθεση εισαγωγών - εξαγωγών - enikonomia.gr
share

ΔΕΘ-Helexpo: Συνεργασία με τη μεγαλύτερη κινεζική έκθεση εισαγωγών – εξαγωγών

δημοσιεύτηκε:

Συμφωνία συνεργασίας με τη μεγαλύτερη κινεζική έκθεση εισαγωγών – εξαγωγών της Καντώνας  «China Import and Export Fair» υπέγραψε πρόσφατα ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ-Helexpo, η οποία θα διεξαχθεί από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2015.

Η  εν λόγω συμφωνία, εντάσσει την ΔΕΘ-Helexpo στο πρόγραμμα της έκθεσης της Καντώνας « Media Resource Exchange Program». Η ΔΕΘ-Helexpo, μπορεί να παρουσιάσει τις δραστηριότητες της  στην έκθεση, να οργανώσει σχετική παράλληλη εκδήλωση, ενώ προβλέπονται και ειδικά κίνητρα, σε περίπτωση που πελάτες της γίνουν εκθέτες στην κινέζικη έκθεση.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα υπηρεσιών προβολής και επικοινωνίας, όπου μπορούν να προσέλθουν 210.000 επιχειρήσεις από διάφορες χώρες, 24.000 εταιρείες από την Κίνα, όπου μπορούν να δημιουργηθούν δίαυλοι  επικοινωνίας, με την μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά. 

Όσον αφορά στην τελευταία διοργάνωση της έκθεσης, ο εκθεσιακός χώρος ήταν 1,18 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα και οι εκθέτες τους 24.713 και 184.801 ήταν οι διεθνείς εμπορικοί επισκέπτες του.

Τέλος, η γενική εμπορική διοργάνωση, πραγματοποιείται δύο φορές  τον χρόνο, όπου παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες σχεδόν από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Το πρόγραμμα προβλέπει τη δυνατότητα αμφίδρομης παρουσίας των δύο φορέων (ΔΕΘ-Helexpo και έκθεση της Καντώνας) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.