Quantcast
ΔΕΗ: Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την τηλεθέρμανση του δήμου Κοζάνης - enikonomia.gr
share

ΔΕΗ: Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την τηλεθέρμανση του δήμου Κοζάνης

δημοσιεύτηκε:

Διαβεβαιώσεις έδωσε η ΔΕΗ πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την τηλεθέρμανση του δήμου Κοζάνης με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η τροφοδοσία με θερμική ενέργεια θα διακοπεί λόγω εργασιών περιβαλλοντικής αναβάθμισης στις Μονάδες 3 και 4 του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Συγκεκριμένα η ΔΕΗ επισημαίνει τα εξής:

– Οι εργασίες περιβαλλοντικής αναβάθμισης των Μονάδων 3 και 4 δεν υλοποιούνται ταυτόχρονα (οι εργασίες στη Μονάδα 3 θα ξεκινήσουν ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση αυτών στη Μονάδα 4).

– Η Μονάδα 5, που επίσης έχει δυνατότητα παροχής τηλεθέρμανσης, έχει προγραμματισθεί να είναι σε λειτουργία ολόκληρη την τρέχουσα θερμαντική περίοδο.

– Για την κάλυψη των αναγκών σε τηλεθέρμανση του δήμου Κοζάνης απαιτείται να είναι διαθέσιμες, κατά μέγιστο, δύο από τις τρεις Μονάδες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου που έχουν δυνατότητα παροχής τηλεθέρμανσης (Μονάδες 3, 4 και 5), απαίτηση που τηρείται πλήρως με το σχετικό προγραμματισμό.

Με την ευκαιρία η ΔΕΗ υπενθυμίζει την υφιστάμενη εκκρεμότητα από πλευράς της αρμόδιας δημοτικής επιχείρησης του δήμου Κοζάνης για την υπογραφή σύμβασης παροχής θερμικής ενέργειας, δεδομένου ότι η προηγούμενη έχει λήξει από το 2012.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.