Quantcast
Διεθνές πλατινένιο βραβείο Mondelez στο εργοστάσιο Παυλίδη - enikonomia.gr
share

Διεθνές πλατινένιο βραβείο Mondelez στο εργοστάσιο Παυλίδη

δημοσιεύτηκε:

Το εργοστάσιο Παυλίδη είναι το πρώτο εργοστάσιο της Mondelez στην Ευρώπη και στην Αμερική που τιμήθηκε με το πλατινένιο βραβείο Mondelez για την απόδοσή του (Mondelez Platinum GE Award).

Είναι πολύ μεγάλη τιμή και ικανοποίηση η αναγνώριση αυτή. Ένα εργοστάσιο 150 ετών με τεράστια ιστορία, σκοράρει τόσο ψηλά σε απόδοση και φτάνει στην παγκόσμια κορυφή των Εργοστασίων Σοκολάτας της Mondelez.

Τα προεόρτια είχαν αρχίσει από το τέλος του 2014. Τότε η γραμμή παραγωγής της Merenda τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο Mondelez για την απόδοση της. Και ήταν η πρώτη γραμμή παραγωγής από τις 320 της Mondelez Ευρώπης που πήρε αυτό το βραβείο.

Τι είναι αυτά τα βραβεία;

Χρυσό Βραβείο Απόδοσης (GE GoldAward)

Το βραβείο αυτό δίνεται σε μία γραμμή παραγωγής, η οποία για 3 συνεχείς μήνες εκπληρώνει τους εξής 3 όρους:

–          Βαθμός Απόδοσης τουλάχιστον 85%

–          Χρήση της γραμμής τουλάχιστον για το 40% του διαθέσιμου χρόνου

–          Κανένα ατύχημα σε αυτό το διάστημα

Πλατινένιο Βραβείο Απόδοσης (GE PlatinumAward)

Το βραβείο αυτό το παίρνει το εργοστάσιο το οποίο καταφέρνει να εκπληρώσει τους παραπάνω όρους, όχι μόνο σε μία γραμμή παραγωγής αλλά στο σύνολο των γραμμών του.

Με τα βραβεία αυτά αποδεικνύεται η ομαδική και μεθοδική δουλειά που γίνεται στον Παυλίδη τα τελευταία χρόνια. Όλα τα τμήματα και οι άνθρωποι συμμετείχαν ενεργά για την επίτευξη αυτού του δύσκολου κατορθώματος.

Η βράβευση έγινε την 12η Ιουνίου στο Εργοστάσιο Παυλίδη σε μία λαμπερή γιορτή από την Dana Peters Vice President των 23 εργοστασίων σοκολάτας Mondelez Ευρώπης και από τον Frank Cervi Senior Vice President όλων των 68 εργοστασίων Mondelez Ευρώπης . Στην τελετή εκτός των εργαζομένων στο εργοστάσιο Παυλίδη παρέστησαν και οι Martin Hric (Διευθυντής Εργοστασίων σοκολάτας κεντροανατολικής και νοτίου Ευρώπης), Federico Bardelli (Managing Director Ελλάδας), Αντρέας Λιάκος (Διευθυντής Προσωπικού Ελλάδος), Αθηνά Ποπώφ (Διευθύντρια MarketingΣοκολάτας) και Ξανθή Χριστοφίδου (Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας).

Ο Παναγιώτης Τσίγκος, Διευθυντής Εργοστασίου Παυλίδη, ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους και τα αντίστοιχα τμήματα τους για αυτή την επιτυχία. Τόνισε ότι βραβεύεται μία μακρά πορεία προς την κορυφή που βασίζεται στην ομαδική εργασία και τις δεξιότητες τους. Μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες για το φημισμένο Εργοστάσιο Σοκολατοποιΐας Παυλίδη, είμαστε βέβαιοι ότι θα επαναληφθεί.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.