Quantcast
Δύο silver βραβεία στη WIND στα «Energy Mastering Awards 2015» - enikonomia.gr
share

Δύο silver βραβεία στη WIND στα «Energy Mastering Awards 2015»

δημοσιεύτηκε:

Διπλή σημαντική διάκριση έλαβε πρόσφατα η WIND στη τελετή απονομής βραβείων «Energy Mastering Awards 2015» για τις πρακτικές που εφάρμοσε το τρέχον έτος με σκοπό την μείωση κατανάλωσης καυσίμου και ενέργειας.

Η WIND τιμήθηκε με δύο Silver βραβεία στις κατηγορίες Energy and Fuel Efficiency και Energy Efficiency/Τηλεπικοινωνίες για τις πρακτικές που εφάρμοσε το τρέχον έτος, με σκοπό την μείωση κατανάλωσης καυσίμου και ενέργειας.

Ειδικότερα, η WIND διακρίθηκε σε δύο ενότητες κατά την διάρκεια τελετή απονομής βραβείων «Energy Mastering Awards 2015». Πιο συγκεκριμένα:

Στην ενότητα «Energy Efficiency Management», η WIND έλαβε το βραβείο Silver στην κατηγορία Energy and Fuel Efficiency για το έργο μείωσης της κατανάλωσης πετρελαίου στους σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας. Στο τέλος του 2014 η εταιρεία λειτούργησε 65% λιγότερες γεννήτριες, εκ των οποίων το 85% ήταν υβριδικές. Η κατανάλωση diesel στις μονίμως λειτουργούσες γεννήτριες μειώθηκε 78% σε σχέση με την αρχική κατάσταση, ενώ η παραγωγή ρύπων από την κατανάλωση καυσίμου για τις γεννήτριες 24ωρης λειτουργίας σημείωσε μείωση76%.

Η δεύτερη σημαντική διάκριση καταγράφηκε στην ενότητα «Energy Efficiency Solutions» όπου η WIND απέσπασε βραβείο Silver στην κατηγορία «Energy Efficiency/Τηλεπικοινωνίες» για τις δράσεις μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και εκπεμπόμενων ρύπων από επεμβάσεις σε κτίρια και εξοπλισμούς.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.