Quantcast
Easyjet: Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα - enikonomia.gr
share

Easyjet: Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα

δημοσιεύτηκε:

Με τη Flightradar24 συνεργάζεται η easyjet για την περαιτέρω ανάπτυξη μιας συγκεκριμένης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

Η easyjet είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία, σε παγκόσμιο επίπεδο, που συνεργάζεται με τη Flightradar24, έτσι ώστε οι επιβάτες της να μπορούν να δουν την ακριβή θέση του αεροσκάφους που θα ταξιδέψουν 3 ώρες πριν από την πτήση.

Η ανακοίνωση της easyJet αναφέρει ότι: «Και  οι οικογένειες και οι φίλοι των επιβατών μπορούν  να εντοπίζουν την πτήση των «αγαπημένων» τους πριν την άφιξή τους. Η λειτουργία είναι αποτέλεσμα δημιουργίας λογισμικού που αναπτύχθηκε ειδικά για την EasyJet από την Flightradar24 και χρησιμοποιεί πληροφορίες GPS που αποστέλλονται από τα 240+ αεροσκάφη της εταιρίας. Το ειδικό αυτό λογισμικό εντοπισμού, που ανέβηκε στην εφαρμογή σήμερα το πρωί, θα δείχνει τη πορεία του αεροσκάφους, την ταχύτητα, το ύψος, την απόσταση της διαδρομής που έχει διανύσει και την απόσταση μέχρι το προορισμό του».

«Επιπρόσθετα στη νέα λειτουργία η EasyJet πρόσθεσε και λειτουργία 3D Touch στην εφαρμογή, που σημαίνει ότι οι κάτοχοι κινητών iPhone 6s και 6s Plus μπορούν πιο εύκολα και ταχύτερα να πλοηγηθούν στις 4 βασικές περιοχές της εφαρμογής. Με συνεχή επαφή στην εικόνα της εφαρμογής οι χρήστες μπορούν να μεταβούν αυτόματα στις επιλογές Book Flight, My Flights, Boarding Passes και Flight Tracker.Τα τελευταία χρόνια η easyJet έχει αγκαλιάσει τη τεχνολογία για να κάνει το ταξίδι των επιβατών ευκολότερο. Η εφαρμογή της easyJet είναι η ταχύτερη μεταξύ των αντιστοίχων των αεροπορικών εταιριών και έχει «φορτωθεί» περισσότερες από 14,5 εκ. φορές. Τώρα είναι διαθέσιμη για «κατέβασμα» στο App Store», προστίθεται  στη σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.