Quantcast
Έφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας οι πρώτες ελληνικές ιπποδρομίες - enikonomia.gr
share

Έφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας οι πρώτες ελληνικές ιπποδρομίες

δημοσιεύτηκε:

Της ΜΑΙΡΗΣ Ι. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΙΝΟΥ

 

Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκαν οι πρώτες ελληνικές ιπποδρομίες υπό τη διοίκηση του ομίλου ΟΠΑΠ και της θυγατρικής του Ελληνικές Ιπποδρομίες ΑΕ, φέρνοντας χαμόγελα αισιοδοξίας σε όσους εμπλέκονται με το άθλημα των ιπποδρομιών.

Αν και δεν πρόκειται για τα επίσημα εγκαίνια, εν τούτοις τυπικά αποτέλεσε ημέρα πρεμιέρας. Το παρών έδωσαν σύσσωμο το δ.σ. του ΟΠΑΠ και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων από τους Προπονητές, των Αναβάτες και τους Ιδιοκτήτες αλόγων.  Μάλιστα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ, φορώντας σμόκιν και καπέλο κατά τα πρότυπα των αγγλικών ιπποδρομιών και του Άσκοτ, θέλησε να μεταδώσει στους παρευρισκόμενους τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο όμιλος τις ελληνικές ιπποδρομίες.  Περίπου 500 ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες από τις σουίτες, οι οποίες «άνοιξαν» σήμερα ειδικά για τους πρώτους αγώνες.

Στη σημερινή, ημέρα πρεμιέρας, πραγματοποιήθηκαν πέντε συνολικά κούρσες, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο 35 άλογα. Υπολογίζεται ότι, τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν έως τις αρχές Απριλίου. Μάλιστα ακούστηκε ότι εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί και μία μεγάλη συναυλία με διάσημο τραγουδιστή.

Υπενθυμίζεται, ότι από την περασμένη Δευτέρα, ο ΟΠΑΠ μεταδίδει απευθείας στη χώρα μας ιπποδρομιακούς αγώνες από την Αγγλία, τη Νότια Αφρική και τη Γαλλία, ενώ παρέχει και το δικαίωμα του απευθείας στοιχήματος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.