Quantcast
Ενισχύει την παρουσία της στην Ελβετία η Profile Software - enikonomia.gr
share

Ενισχύει την παρουσία της στην Ελβετία η Profile Software

δημοσιεύτηκε:

Την ανάπτυξη του επιχειρηματικού της σχεδιασμού στην αγορά της Ελβετίας, με την απόκτηση νέων πελατών και νέων συνεργασιών για τη βέλτιστη αξιοποίηση τωνεπιχειρηματικών ευκαιριών στη χώρα, ενισχύει η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Profile Software Suisse, μέλος του ομίλου Profile Software, έχει ήδη υλοποιήσει λύσεις για διαχείριση επενδύσεων σε κορυφαίους οργανισμούς της χώρας με διεθνή παρουσία, όπως Private Banks, καθώς και Fund και Wealth Management εταιρείες.

Η συνεργασία που διαθέτει ο όμιλος με την ΑιΜ Services, έχει συμβάλει αποδοτικά στην επίτευξη των αρχικών στόχων, ενώ η προσθήκη νέων συνεργασιών στο δίκτυο της Profile ενισχύει την παρουσία της στις γερμανόφωνες περιοχές της χώρας, καθώς και σε γειτονικές αγορές.

Συνέπεια της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του ομίλου αποτελεί και η συμμετοχή της Profile σε εκδηλώσεις, όπως το Richmond Finance Summit, που πραγματοποιείται στις 1 & 2 Οκτωβρίου στο Beau Rivage Palace, στη Λοζάνη. Αποτελεί κορυφαίο συνέδριο για τον ελβετικό χρηματοοικονομικό τομέα, με βασικό χαρακτηριστικό τη διοργάνωση one-to-one συναντήσεων μεταξύ των κορυφαίων τραπεζικών στελεχών και ειδικευμένων επαγγελματιών του χρηματοοικονομικού λογισμικού, στις οποίες παρουσιάζονται οι νέες τάσεις στο χώρο, που θα συμβάλουν στη διαμόρφωση μελλοντικών στρατηγικών. Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, τα στελέχη της Profile θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερώσουν την αγορά για τις νέες, προηγμένες πλατφόρμες διαχείρισης επενδύσεων που αναπτύσσει, με επίκεντρο την πελατοκεντρική προσέγγιση και ευελιξία που παρέχουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι λύσεις της Profile Software έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία σε ελβετικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς για την αποτελεσματική διαχείριση των επενδύσεων τους, ενώ η εταιρεία έχει βραβευτεί με βάση την προηγμένη λειτουργικότητα των συστημάτων της.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.