Quantcast
Flexopack: Την άλλη Τετάρτη αρχίζει η επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους - enikonomia.gr
share

Flexopack: Την άλλη Τετάρτη αρχίζει η επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους

δημοσιεύτηκε:

Από μεθαύριο, 4 Νοεμβρίου 2015, οι μετοχές της εταιρείας Flexopack θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τελική ονομαστική αξία των 0,54 ευρώ, χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού 0,09 ευρώ ανά μετοχή. 

Η καταβολή των μετρητών για το ποσό της επιστροφής του κεφαλαίου θα ξεκινήσει την άλλη Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου, μέσω της Εθνικής Τράπεζας.

Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. στις 5 Νοεμβρίου.

Μετά την πάροδο 12 μηνών από την ημερομηνία έναρξης καταβολής, δηλαδή από τις 12 Νοεμβρίου 2016, η επιστροφή κεφαλαίου σε μετρητά θα καταβάλλεται μόνο από τα γραφεία της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την 26η Ιουνίου 2015, αποφάσισε, μεταξύ άλλων:

α) Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το συνολικό ποσό του 1.054.802,16 ευρώ, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο» και με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της εταιρείας κατά το ποσό των 0,09 ευρώ, ήτοι από 0,54 ευρώ σε 0,63 ευρώ και

β) τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το συνολικό ποσό του 1.054.802,16 ευρώ, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής κατά το ποσό των 0,09 ευρώ, ήτοι από 0,63 ευρώ σε 0,54 ευρώ και με την επιστροφή-καταβολή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους της εταιρείας.

Μετά την ως άνω αύξηση και ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αντίστοιχη αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 6.328.812,96 ευρώ, είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο και διαιρείται σε 11.720.024 κοινές, ονομαστικές μετοχές.

Με την πάροδο 12 μηνών από την ημερομηνία έναρξης καταβολής, δηλαδή από την 12-11-2016, η επιστροφή κεφαλαίου σε μετρητά θα καταβάλλεται μόνο από τα γραφεία της εταιρείας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.