Quantcast
Folli Follie: Στα 31,5 ευρώ ανεβάζει τη μετοχή η Eurobank Equities - enikonomia.gr
share

Folli Follie: Στα 31,5 ευρώ ανεβάζει τη μετοχή η Eurobank Equities

δημοσιεύτηκε:

Σε αύξηση της τιμής-στόχου της Folli Follie στα 31,50 ευρώ ανά μετοχή από 30,50 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με σημερινή της έκθεση  η Eurobank Equities, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση “hold”.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία για το γ’ τρίμηνο, αναφέρει πως η Folli Follie Group ανακοίνωσε καλά αποτελέσματα, με το momentum των πωλήσεων να παραμένει ισχυρό και να αντισταθμίζεται εν μέρει μόνο από την συρρίκνωση του μικτού περιθωρίου στο τμήμα κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ.

Όπως επισημαίνει η Eurobank, η Folli Follie Group είναι ένα από τα μεγαλύτερα growth stories στον κλάδο πολυτελείας, χάρη στην μεγάλη έκθεσή της στην Ασία. Ιστορικά, η υποβάθμιση προβλέψεων κερδοφορίας είναι περιορισμένες και ως αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή διατηρεί τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA.

Παράλληλα, θεωρεί ότι «κλειδί» για την επενδυτική επιλογή στη μετοχή της Folli Follie θα αποτελέσει το συνεχιζόμενο turnaround στις ταμειακές ροές της εταιρείας, κάτι που θα σηματοδοτούσε και την αύξηση της επιστροφής ρευστό τους μετόχους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.