Quantcast
ΓΑΙΑΟΣΕ: «Πράσινο» για την ενοικίαση εγκαταστάσεων σιδηροδρομικού σταθμού - enikonomia.gr
share

ΓΑΙΑΟΣΕ: «Πράσινο» για την ενοικίαση εγκαταστάσεων σιδηροδρομικού σταθμού

δημοσιεύτηκε:

Θετική απάντηση στα αλλεπάλληλα αιτήματα του δήμου Καλαμάτας, για μίσθωση εγκαταστάσεων του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού, που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του γραφείου υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 και εν γένει για κοινωνικούς σκοπούς, έδωσε η ΓΑΙΑΟΣΕ.

Με έγγραφό του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ Αθανάσιος Σχίζας, γνωστοποιεί στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, τα ακόλουθα: «Σας αποστέλλουμε τοπογραφικό διάγραμμα στο οποίο απεικονίζονται όλα τα κτίρια και οι ακάλυπτες εκτάσεις στο σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας που δύναται να μισθωθούν και παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις χρήσεις των ακινήτων και τις εργασίες που προτίθεσθε να κάνετε στις ακάλυπτες εκτάσεις».

Πρόθεση του δήμου Καλαμάτας είναι σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η ενοικίαση όλων των διαθέσιμων στεγασμένων και υπαίθριων χώρων του σιδηροδρομικού σταθμού και η αξιοποίησή τους. Επίσης, θα δοθεί μέριμνα στην αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού και στη φροντίδα του πρασίνου. Περαιτέρω, ενοικίαση στο δήμο χώρων του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού θα οδηγήσει, μεταξύ άλλων, στο άνοιγμα του σημερινού περίκλειστου χώρου και θα δώσει τη δυνατότητα διέλευσης στους πολίτες.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.