Quantcast
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Θα διεκδικήσει νέα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό - enikonomia.gr
share

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Θα διεκδικήσει νέα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό

δημοσιεύτηκε:

H ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θα συμμετέχει σε όλα τα νέα έργα απορριμμάτων ενώ θα διεκδικήσει και τα αεροδρόμια σε Σόφια και Βουκουρέστι που πρόκειται να δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα δήλωσε πριν λίγη ώρα ο διευθύνων σύμβουλος ,Γιώργος Περιστέρης, μιλώντας στους μετόχους του ομίλου κατά τη ετήσια γενική συνέλευση

«Μετά την επιτυχημένη πορεία στις κατασκευές έχουν προστεθεί και συγγενείς δραστηριότητες που προσφέρουν μία μακροπρόθεσμη και πολύχρονη ορατότητα με προβλέψιμα αποτελέσματα από πλευράς εσόδων, κερδών και ταμειακών ροών» δήλωσε από το βήμα της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΓΕΚ –ΤΕΡΝΑ, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Περιστέρης.

Ο κ. Περιστέρης εκτίμησε ότι η σύμβαση για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου στο Ηράκλειο Κρήτης, με προϋπολογισμό κατασκευής 500 εκατ. ευρώ, θα υπογραφεί εντός του 2018. Η ΓΕΚ Τέρνα για το αεροδρόμιο στο Καστέλι συνεργάζεται με την ινδική GMRAirportsLim, η οποία συμμετέχει με 10% στην εταιρεία παραχώρησης για το έργο.

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικό με το νότιο τμήμα του Ε65 για το οποίο εκκρεμεί η έγκριση του φακέλου μεγάλου έργου από τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο επικεφαλής της ΓΕΚ Τέρνα σημείωσε ότι η καθυστέρηση που παρατηρείται δεν οφείλεται στην ελληνική πλευρά, αλλά στις Βρυξέλλες, συμπληρώνοντας ότι ελπίζουμε ότι εντός των επομένων εβδομάδων το θέμα θα προχωρήσει.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.