Quantcast
Goody’s – Everest κάνουν «απόβαση» στην Κίνα - enikonomia.gr
share

Goody’s – Everest κάνουν «απόβαση» στην Κίνα

δημοσιεύτηκε:

Burgers με ελληνική συνταγή, ετοιμάζεται να σερβίρει και στην Κίνα το Goody΄s Burger House. Έξι μόλις μήνες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ανοίγει το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας στην Αυστραλία, η είδηση για την κινεζική αγορά έρχεται να επιβεβαιώσει τις προθέσεις της διοίκησης για εξωστρέφεια.

Η αχανής αγορά της Κίνας, όπως και η αυστραλιανή αγορά προσελκύουν την Goody΄s που μαζί με την Everest, αποτελούν τις αλυσίδες εστίασης του ομίλου Vivartia.  Η αναζήτηση νέων σημείων πώλησης εκτός συνόρων δεν σταματά.  Σ΄ αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία βρίσκεται στον προθάλαμο της εισόδου της και στη γαλλική αγορά. Η διοίκηση έχει υπογράψει συμφωνία με το γαλλικό όμιλο SODIFRAM για την ανάπτυξη της αλυσίδας καταστημάτων Goody’s Burger House στα υπεράκτια διαμερίσματα της Γαλλικής Δημοκρατίας (Μαγιότ και Ρεουνιόν) στον Ινδικό Ωκεανό και στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κομορών.

Πάντοτε με γνώμονα την εξωστρέφεια, ο όμιλος των Goody΄s – Everest, έχει συνάψει επίσης συμφωνίες για την ανάπτυξη των σημάτων σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Λιβύη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.