Quantcast
Η AEGEAN τίμησε τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας - enikonomia.gr
share

Η AEGEAN τίμησε τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας

δημοσιεύτηκε:

Τον φετινό εορτασμό της Αεροπορίας τίμησε η διοίκηση της μοναδικής ελληνικής αεροπορικής εταιρείας AEGEAN μαζί με την διοίκηση της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Στελέχη της AEGEAN συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας όπως: στη γιορτή των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση και του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της AEGEAN για να γιορτάσει τη μέρα της Πολεμικής Αεροπορίας, διοργάνωσε διαγωνισμό ειδικά για την περίσταση, δίνοντας την ευκαιρία σε 50 τυχερούς (με τους συνοδούς τους) να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία στον αέρα: να πετάξουν με ένα Airbus σε σχηματισμό μαζί με μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και να βιώσουν μία μοναδική στα παγκόσμια χρονικά εμπειρία.

 Η πτήση περιελάμβανε την αναχαίτιση από τα 3 μαχητικά της Π.Α. και στη συνέχεια τη συνοδεία του αεροσκάφους της Aegean, στο οποίο προσήλθαν 100 τυχεροί επιβάτες και 7 δημοσιογράφοι, μέχρι την προσγείωσή του στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας. Ακόμη από τη στρατιωτική περιοχή ασκήσεων της Π.Α. Βορείως της Μυκόνου και μέχρι την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, έγινε ένας μοναδικός σχηματισμός που αποτελούνταν από ένα ολοκαίνουργιο επιβατικό αεροσκάφος «Airbus A320ceo» με πιλότους τους κυβερνήτες της AEGEAN (και απόστρατους ιπτάμενους της Π.Α.) 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.