Quantcast
Η G4S ισχυροποιεί τη θέση της στην ελληνική αγορά εξαγοράζοντας την Agis Fire & Security - enikonomia.gr
share

Η G4S ισχυροποιεί τη θέση της στην ελληνική αγορά εξαγοράζοντας την Agis Fire & Security

δημοσιεύτηκε:

H G4S, ο μεγαλύτερος όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την εξαγορά της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας Agis Fire & Security, μιας από τις πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες στο χώρο.

 Η εξαγορά εντάσσεται στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης της G4S, η οποία ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική αγορά επεκτείνοντας, παράλληλα, την πελατειακή αλλά και προϊοντική της βάση.

 Η  Agis (πρώην ADT) ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1974 και δραστηριοποιείται σε ένα μεγάλος εύρος υπηρεσιών που αφορούν σε οικιακά και επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας, πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, στον έλεγχο πρόσβασης καθώς επίσης και σε αντικλεπτικά συστήματα. Προσφέρει υπηρεσίες Κέντρου Λήψεως Σημάτων και συντήρησης σε 3.500 συνδρομητές, ενώ κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά μέσω των αντικλεπτικών προϊόντων που αντιπροσωπεύει.

 Ο κ. Παναγιώτης Κοντολέων, Γενικός Διευθυντής της G4S Secure Solutions, δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη εξαγορά εντάσσεται σε έναν ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό που αποβλέπει στην ενδυνάμωση της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά με νέες επενδύσεις. Με την ένταξη της ομάδας της Agis στο δυναμικό μας, ενισχύεται σημαντικά το εύρος αλλά και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της G4S που την έχουν αναδείξει εδώ και 35 χρόνια ως ηγέτιδα εταιρεία στην Ελλάδα με πελάτες τους μεγαλύτερους και πλέον ευαίσθητους σε θέματα ασφάλειας οργανισμούς. Παράλληλα, η επένδυση αυτή αντανακλά την ξεκάθαρη εμπιστοσύνη μας στις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου των υπηρεσιών ασφαλείας αλλά και γενικότερα της ελληνικής οικονομίας».

  

Ποια είναι η  G4S Ελλάδας

 

Η G4S Ελλάδας, με ετήσιο τζίρο €70.000.000, είναι o μεγαλύτερος όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα απασχολώντας περίπου 3.200 υπαλλήλους σε 39 ελληνικές πόλεις.  Η G4S Ελλάδας με 35ετή παρουσία στη χώρα αποτελεί τον ηγέτη της αγοράς συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης και είναι θυγατρική της G4S plc,. του μεγαλύτερου Παγκόσμιου Οργανισμού ιδιωτικής ασφάλειας. Η G4S plc. είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Κοπεγχάγης, με ετήσιο τζίρο €9.000.000.000, και δραστηριοποιείται σε 120 χώρες με πάνω 600.000 υπαλλήλους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.