Quantcast
Η ΓΣΕΒΕΕ στηρίζει τις αθηναϊκές επιχειρήσεις - enikonomia.gr
share

Η ΓΣΕΒΕΕ στηρίζει τις αθηναϊκές επιχειρήσεις

δημοσιεύτηκε:

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ προσφέρει τη δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα ή υποκατάστημα στο Δήμο Αθηναίων να λάβουν δωρεάν υποστήριξη σε ζητήματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

 

Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Οι κατηγορίες στις οποίες παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη μπορεί να αφορούν, μεταξύ άλλων, θέματα προώθησης πωλήσεων, οργάνωσης – βιωσιμότητας επιχείρησης, ρευστότητας, ανάπτυξης – εισαγωγής καινοτομίας, με βάση πάντα τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, στον χώρο της επιχείρησης και έχουν διάρκεια περίπου 3 μήνες για κάθε επιχείρηση που θα ωφεληθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ως εξής:

1) κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο 210-8846852 (εσωτ. 403-404) όπου ενημερώνονται σχετικά και υποστηρίζονται στην υποβολή της αίτησης, είτε

2) συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την αίτηση στον σύνδεσμο http://tinyurl.com/consulting-athens για ζητήματα επιχειρηματικότητας, ενώ για ζητήματα υποστήριξης καινοτομίας στον σύνδεσμο http://tinyurl.com/iconsulting-athens.

Περισσότερες από 140 επιχειρήσεις έχουν υποβάλλει αιτήσεις και ωφελούνται από τις δράσεις υποστήριξης λαμβάνοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη χωρίς κανένα οικονομικό κόστος.

Η πρωτοβουλία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, υλοποιείται σε συνεργασία με το ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Π. «Αττική») στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο: Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.