Quantcast
Η Incadea εξαγόρασε την BSS - enikonomia.gr
share

Η Incadea εξαγόρασε την BSS

δημοσιεύτηκε:

Η Incadea εξαγόρασε τον κορυφαίο διεθνή όμιλο παροχής  λύσεων λογισμικού και υπηρεσιών, Begusch Software Systeme Ges.m.b, (BSS)  όπως  ανακοίνωσε σήμερα η Incadea Greece.

Αναλυτικότερα, η  Incadea  είναι ο κορυφαίος διεθνής  όμιλος παροχής  λύσεων λογισμικού και υπηρεσιών στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία λιανικής και χονδρικής αγοράς και ομάδα  της  αποτελείται από  Dealertrack Technologies (Nasdaq: TRAK).

Η  incadea εδρεύει  στην Γερμανία και έχει γραφεία  στην Αυστρία, στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Πορτογαλία, τη Ρωσία, τη Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία, το Ταιβάν, το Μεξικό, τη Νέα Ζηλανδία.

Επιπλέον ο  Όμιλος διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών, και το φάσμα «bluechipcustomers» περιλαμβάνει πάνω από 50 OEMs όπως είναι η BMW, η Toyota, η Volkswagen, η Peugeot/Citroën, η Ford, Scania και η Mercedes-Benz.

Μεταξύ άλλων η BSS  έχει την έδρα της  στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας και έχει  εξαπλωθεί στην παγκόσμια αγορά τόσο για την λιανική πώληση ελαστικών όσο και για την χονδρική. Επιπλέον  τα  προϊόντα της εξυπηρετούν τις ανάγκες της βιομηχανίας ελαστικών, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών και προσφέρουν παγκόσμιες λύσεις.

Τα προϊόντα BSS ενσωματώνουν το ERP σύστημα του αντιπροσώπου ελαστικών με τις λύσεις Franchisor, τις λύσεις διαχείρισης σχέσεων πελατών και οχημάτων, βασισμένα  στην τελευταία τεχνολογία της Microsoft Dynamic.

Οι λύσεις αυτές χρησιμοποιούνται από τους διεθνείς κατασκευαστές ελαστικών, από  τις ανεξάρτητες αλυσίδες λιανικής, που συμπεριλαμβάνονται  τα  δίκτυα των  αντιπροσώπων  και από τις ανεξάρτητες αντιπροσωπείες ελαστικών. 

Η BSS εξυπηρετεί πάνω από 6.500 τελικούς χρήστες σε περισσότερες από 500 αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο. Το Λογισμικό σύστημα BSS έχει υπηρετήσει την παγκόσμια βιομηχανία ελαστικών για περισσότερα από 33 χρόνια.

Από την πλευρά της  η incadea σκοπεύει να αυξήσει το πελατολόγιο  της βιομηχανίας ελαστικών αλλά και  να  συνεχίσει τις εργασίες της  για το Λογισμικό Σύστημα BSS από το γραφείο  στο  Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της incadea Group,  Πάτρικ Κάτενκαμπ σχετικά με την εξαγορά ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την BSS στην ομάδα της incadea. Μέσω αυτής της εξαγοράς, είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε την σειρά των προϊόντων της incadea με την λύση του λογισμικού συστήματος BSS για τα ελαστικά, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα της Microsoft, δίνοντας μας  την δυνατότητα  ομαλής ενσωμάτωσης των συστημάτων μας».

Διευκρινίζοντας ότι: «Η τεχνογνωσία των εργαζομένων της, θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας, καθώς  βλέπουμε να επιταχύνει την παρουσία μας στην παγκόσμια βιομηχανία εξαρτημάτων και ανταλλακτικών. Ανυπομονούμε να εμπλουτίσει τις λύσεις μας και να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η incadea καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς  και  προσφέρει λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν συστήματα διαχείρισης αντιπροσωπειών οχημάτων, λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας και διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Microsoft Dynamics.

Οι λύσεις αυτές  χρησιμοποιούνται διεθνώς από Κατασκευαστές Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEMs) και από τα δίκτυα διανομής τους. 

Η εταιρεία  εξυπηρετεί περισσότερους από 70.000 τελικούς  χρήστες σε περισσότερες από 2.400 αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.