Quantcast
H PROFILE στηρίζει συνέδριο διαχείρισης επενδύσεων - enikonomia.gr
share

H PROFILE στηρίζει συνέδριο διαχείρισης επενδύσεων

δημοσιεύτηκε:

Tις εργασίες  συνεδρίου διαχείρισης επενδύσεων  «WealthTech  της ComPeer’s»  πρόκειται να υποστηρίξει, στις  28 Απριλίου, η διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού,  «PROFILE». Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο «Fishmongers’ Hall» του Λονδίνου.

Ειδικότερα, τα  στελέχη της PROFILE που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο, θα έχουν την  δυνατότητα να παρουσιάσουν τη  νέα cloud-based εφαρμογή «Axia», για την διαχείριση επενδύσεων,  την  ανταλλαγή  απόψεων  και προσδοκιών τους,  με τους επικεφαλής πληροφοριακών συστημάτων σε εταιρείες Wealth Management, αναφορικά με τις δυνατότητες των νέων επιχειρηματικών και λειτουργικών μοντέλων και τα οφέλη για τους οργανισμούς τους.

Η  Axia θα  είναι η νέα λύση της PROFILE για τη διαχείριση επενδύσεων στο Cloud και η μοναδική εφαρμογή αναπτυγμένη για το web  καθώς θα  περιλαμβάνει  λειτουργίες όπως: προσαρμόσιμο dashboard ανάλογα με το ρόλο του χρήστη, αποτελεσματική διαχείριση πελατών, εργαλεία για client on-boarding, συμμόρφωση με το κανονιστικό και νομικό πλαίσιο και διαχείριση χαρτοφυλακίου, με δυνατότητα για συγκεντρωτικές αναφορές πελατών.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η PROFILE αναπτύσσει καινοτόμες, ευέλικτες και εύχρηστες λύσεις, που σκοπεύουν να ικανοποιήσουν τις επιχειρησιακές και τεχνικές απαιτήσεις των εταιρειών διαχείρισης επενδύσεων, σε διεθνές επίπεδο.

Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως στους υπεύθυνους πληροφορικής των εταιρειών Wealth Management και θα  συζητηθούν τα εξής θέματα όπως: οι βασικές προκλήσεις που αφορούν το Cloud, πώς οι εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων θα αξιοποιήσουν προς όφελος τους  τις νέες δυνατότητες που προσφέρονται και η ανάλυση ενός καινοτόμου επιχειρηματικού μοντέλου, με βάση την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.