Quantcast
HYUNDAI ELECTRICS GREECE: Οικιακές συσκευές εμπνευσμένες από το σύγχρονο lifestyle - enikonomia.gr
share

HYUNDAI ELECTRICS GREECE: Οικιακές συσκευές εμπνευσμένες από το σύγχρονο lifestyle

δημοσιεύτηκε:

Η HYUNDAI ELECTRICS GREECE, global partner της HYUNDAI CORPORATION HOLDINGS, με εισαγωγικά δικαιώματα για την ελληνική αγορά Μεγάλων Οικιακών Συσκευών, αναπτύσσεται εντυπωσιακά σημειώνοντας σημαντική άνοδο της εμπορικής της δραστηριότητας έναντι του περασμένου έτους. Καταγράφηκε άνοδος κατά 21,5% στη δημιουργία νέων συνεργασιών και κατά 32,7% στον κύκλο εργασιών της, αύξηση σχεδόν διπλάσια σε σχέση με την αγορά, εξακολουθώντας την ανοδική της πορεία για δεύτερη συνεχή χρήση.

Η HYUNDAI ELECTRICS, κατασκευάζοντας οικιακές συσκευές εμπνευσμένες από τις ανάγκες της καθημερινότητας για ένα σύγχρονο lifestyle, στοχεύει να κάνει τα νοικοκυριά στην Ελλάδα να νιώθουν τη ζεστασιά του σπιτικού τους ζώντας την απολαυστική εμπειρία HYUNDAI. Το ελκυστικό design, οι τεχνολογικές καινοτομίες, η υψηλού επιπέδου λειτουργικότητα & η εξαίρετη αξιοπιστία HYUNDAI σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν τον συνδυασμό της επιτυχίας της μάρκας.

Παράλληλα, η HYUNDAI Electrics διανέμει τα προϊόντα της μέσω της δημιουργίας δικτύου επίσημων HYUNDAI Points, με τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με εμπορίες λιανικής. Ενός δικτύου του οποίου η ανάπτυξη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ώστε να διασφαλιστεί η ευρεία διαθεσιμότητα των προϊόντων της σε όλη την ελληνική επικράτεια. Έμφαση για το τρέχον έτος σε μεγάλες περιφερειακές αγορές όπως η Κεντρική & Ανατολική Μακεδονία και η Κρήτη.

Κεφαλαιοποιώντας το HYUNDAI BRAND POWER στην Ελλάδα

Η παρουσία της HYUNDAI Electrics στην ελληνική αγορά ουσιαστικά κεφαλαιοποιεί όλα εκείνα τα στοιχεία της HYUNDAI, τα οποία την έχουν καταστήσει ένα παγκοσμίως πανίσχυρο οργανισμό.

⦁ Εμβληματική μάρκα, διεθνής αναγνώριση & αποδοχή, τεχνολογίες αιχμής, υψηλή αξιοπιστία & υπόληψη.

⦁ Σπουδαία κληρονομιά σε ποιότητα κατασκευής προερχόμενη από την βαριά βιομηχανία & την αυτοκίνηση, πρωτοστατώντας σε έρευνες ποιότητας διεθνώς.

⦁ Επέκταση σε νέες δραστηριότητες όπως η κατασκευή ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία.

Εκτεταμένη γκάμα Μεγάλων Οικιακών Συσκευών: Η HYUNDAI Electrics προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά μεγάλων οικιακών συσκευών, όπως κουζίνες (ηλεκτρικές, αερίου, μικτές), εντοιχιζόμενες εστίες & φούρνους, ψυγεία (ψυγειοκαταψύκτες, μονόπορτα, δίπορτα, side-by-side), πλυντήρια & στεγνωτήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, απορροφητήρες, κ.α. Κάθε προϊόν επιλέγεται σχολαστικά, τόσο ώστε να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης & αξιοπιστίας όσο και να ταιριάζει με τις συνήθειες των Ελληνικών νοικοκυριών.

Καινοτομία & τεχνολογία: Η HYUNDAI Electrics φέρνει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία του κλάδου στα ελληνικά νοικοκυριά, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες χρησιμοποιούν συσκευές που κάνουν τη ζωή τους περισσότερο άνετη, βολική και οικονομική.

Βιώσιμες λύσεις: Δεσμευμένη στην περιβαλλοντική ευθύνη, η HYUNDAI Electrics δίνει έμφαση στην ενεργειακή απόδοση και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές στην επιλογή προϊόντων της, παρέχοντας στους καταναλωτές αντίστοιχες επιλογές για τα νοικοκυριά τους.

Πελατοκεντρική προσέγγιση: Η HYUNDAI Electrics δίνει προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε πανελλαδικό επίπεδο. Η εταιρεία στοχεύει να οικοδομήσει μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της βασισμένες στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.