Quantcast
Global Link: Βράβευση στο 25ο διεθνές συνέδριο του Mystery Shopping Professionals Association - enikonomia.gr
share

Global Link: Βράβευση στο 25ο διεθνές συνέδριο του Mystery Shopping Professionals Association

δημοσιεύτηκε:

Από τις 21 έως τις 23 Μαΐου η Λεμεσός φιλοξένησε το 25ο διεθνές συνέδριο του Mystery Shopping Professionals Association, που αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός του χώρου, με την συμμετοχή 250 ανώτερων στελεχών από 35 χώρες.

Το συνέδριο αποτέλεσε πηγή γνώσεων και έμπνευσης, προσφέροντας παράλληλα την ευκαιρία για ανανέωση παλιών και δημιουργία νέων επαφών με ηγετικά στελέχη του χώρου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν σημαντικές εξελίξεις του κλάδου, όπως οι εφαρμογές ΑΙ στις μεθοδολογίες μας (που όμως δεν αναιρούν τον κρίσιμο ανθρώπινο ρόλο), η αξιοποίηση της σημειολογίας στην ανάλυση και οι επιπτώσεις στην διαδικασία πώλησης της αλληλεπίδρασης συναισθημάτων προσωπικού / πελατών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δημιούργησε η παρουσίαση της BVA Doxa, η οποία μέσω διεθνούς προγράμματος mystery shopping, εντόπισε τις συμπεριφορές του προσωπικού πρώτης γραμμής που έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ικανοποίηση των πελατών.

Κατά την τελετή λήξης του συνεδρίου, απονεμήθηκε στην Global Link η τιμητική διάκριση ELITE MEMBER 2024, σε αναγνώριση της ποιοτικής δουλειάς και συνεισφοράς στην ανάπτυξη του κλάδου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.