Quantcast
Ισχυρό brand name της ένδυσης ετοιμάζει δυναμική είσοδο στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Ισχυρό brand name της ένδυσης ετοιμάζει δυναμική είσοδο στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Της Μαίρης Ι. Παπακωνσταντίνου

 

Ένα ισχυρό όνομα από το χώρο της ένδυσης ετοιμάζει δυναμική είσοδο στη χώρα μας. Πρόκειται για ευρωπαϊκή εταιρεία που διαθέτει δίκτυο 500 καταστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.  Ο όμιλος σχεδιάζει να ανοίξει ταυτόχρονα δύο καταστήματα στο κέντρο των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ζητά τα καταστήματα που θα στεγάσει το εμπόρευμα να έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές, γι΄αυτό κι έχει δώσει εντολή στους μεσίτες να βρουν για λογαριασμό της καταστήματα άνω των 1.000 τ.μ. επί των οδών Ερμού στην Αθήνα και Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. 

Τα ευκολοφόρετα και προσιτά στην τσέπη των καταναλωτών ρούχα – που η αγορά τα αποκαλεί fast fashion – έχουν αποδείξει ότι μπορούν εύκολα να κερδίσουν το καταναλωτικό κοινό στη χώρα μας. Πληροφορίες από ανθρώπους της κτηματαγοράς αναφέρουν ότι η ευρωπαϊκή αλυσίδα θα ξεκινήσει συντηρητικά με τα δύο καταστήματα, κι εφόσον υπάρξει αποδοχή από τους καταναλωτές θα επεκταθεί με επιπλέον καταστήματα.  Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί η ζήτηση για μεγάλα καταστήματα στο κέντρο μεγάλων πόλεων και δη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

Ο σύμβουλος σε θέματα real estate Δημήτρης Βούτσας της RE -Solutions, επιβεβαιώνει ότι το τελευταίο εξάμηνο έχει αυξηθεί η ζήτηση για μεγάλα καταστήματα των 1.000 έως 1.500 τ.μ., σε σημεία που άλλοτε ήταν ακριβά, αφού όπως τονίζει η κτηματαγορά πλέον διαθέτει αρκετές ευκαιρίες. Όσον αφορά την fast fashion εταιρεία, ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι την παρουσία της θα εγκαινιάσει μόλις βρει το κατάλληλο κατάστημα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.