Quantcast
Ιχθυοτροφεία Σελόντα: Προχωρά η αναχρηματοδότηση δανεισμού - enikonomia.gr
share

Ιχθυοτροφεία Σελόντα: Προχωρά η αναχρηματοδότηση δανεισμού

δημοσιεύτηκε:

Η εταιρία Ιχθυοτροφεία Σελόντα ανακοίνωσε ότι υπεγράφησαν οι βασικές δανειακές συμβάσεις για την αναχρηματοδότηση του τραπεζικού της δανεισμού με τις δανείστριες τράπεζες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις αποφάσεις της από 11.9.2014 έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, υπεγράφησαν προγράμματα ομολογιακών δανείων ύψους €100, €8 και €2 εκατομμυρίων και προσύμφωνο για την ρύθμιση των υπολοίπων ποσών.

Η εκταμίευση των παραπάνω δανείων εξαρτάται, μεταξύ των άλλων, από την σύσταση των συμφωνημένων εξασφαλίσεων (που περιλαμβάνουν κυμαινόμενη ασφάλεια στα αποθέματα της εταιρίας, προσημειώσεις σε ακίνητα, κλπ.) και την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση μέρους των υποχρεώσεων της Εταιρίας προς τις τράπεζες, όπως αποφασίστηκε με την παραπάνω έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία ολοκλήρωση βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρία σημειώνει ότι θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη στην αναχρηματοδότηση του συνόλου του δανεισμού της.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.