Quantcast
Ξεκινούν από αύριο οι αιτήσεις για το ΕΣΠΑ τουριστικών ΜμΕ- Ποιους αφορά το πρόγραμμα - enikonomia.gr
share

Ξεκινούν από αύριο οι αιτήσεις για το ΕΣΠΑ τουριστικών ΜμΕ- Ποιους αφορά το πρόγραμμα

δημοσιεύτηκε:

Ξεκινούν από αύριο 29/3 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ σχετικά με την ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί μέχρι το τέλος του 2015, διαθέτουν επιλέξιμο για το πρόγραμμα ΚΑΔ από τότε και απασχολούν κατά μέσο όρο τουλάχιστον μισή (0,5) ΕΜΕ μισθωτής εργασίας. Διευκρινίζεται ότι : – η επιχείρηση δεν έχει την υποχρέωση να διαθέτει τον ΚΑΔ επένδυσης κατά την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης αλλά οφείλει να τον διαθέτει πριν την πρώτη εκταμίευση – ο ΚΑΔ επένδυσης θα πρέπει να είναι συμπληρωματικός του ΚΑΔ της επιχείρησης.

Για τις λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις δεν θεωρούνται συμπληρωματικοί οι ΚΑΔ 55.1, 55.2, 55.3 Περίοδος υποβολής Από 29/3/2016 έως 17/5/2016

Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικού σχεδίου δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τον συνολικό Κύκλο Εργασιών του έτους 2015 ή το ποσόν των 150.000€, αν ο κύκλος εργασιών είναι μεγαλύτερος από τα 150.000€ και δεν μπορεί να είναι κατώτερος των 15.000€. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.