Quantcast
Lavisoft: Εγκατάσταση του συστήματος Payroll Master στη ΒΕΖΖΩ - enikonomia.gr
share

Lavisoft: Εγκατάσταση του συστήματος Payroll Master στη ΒΕΖΖΩ

δημοσιεύτηκε:

Η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης για εγκατάσταση του συστήματός της Payroll Master στη ΒΕΖΖΩ ΑΕΒΕ, εταιρία παραγωγής και εμπορίας ζωοτροφών και εκτροφής ζώων.

Το Payroll Master συμπληρώνει τη φαρέτρα των εφαρμογών της οικογένειας HR Master της Lavisoft. Αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη κάλυψη της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μιας επιχείρησης ή οργανισμού.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Payroll Master παρέχει πλήθος δυνατοτήτων και αξιόπιστων λύσεων στον υπεύθυνο μισθοδοσίας, όπως αυτόματη ενημέρωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μέσω διαδικτύου, παραμετροποίηση όλων των Αποδοχών Κρατήσεων και Ταμείων, προκειμένου να καλυφθεί κάθε είδους διαφοροποίηση στον υπολογισμό της μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε εργαζόμενο κ.ά.

Η καταχώρηση των μηνιαίων μισθοδοτικών μεταβολών γίνεται μέσα από ένα εύκολο και γρήγορο στο χειρισμό περιβάλλον και ο υπολογισμός της μισθοδοσίας μπορεί να γίνει είτε για ολόκληρη την εταιρία, ή για ομάδα εργαζομένων, αλλά και για ένα μεμονωμένο εργαζόμενο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.