Quantcast
Lufthansa: Αυξήθηκαν 8% οι πτήσεις για την Ελλάδα, το καλοκαίρι - enikonomia.gr
share

Lufthansa: Αυξήθηκαν 8% οι πτήσεις για την Ελλάδα, το καλοκαίρι

δημοσιεύτηκε:

Αύξηση 8% σημείωσαν οι πτήσεις  της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας, Lufthansa  με προορισμό την  Ελλάδα, το 2015 σε σχέση με πέρυσι.

Ειδικότερα,  η Lufthansa  ενέταξε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα  των πτήσεών της περισσότερα δρομολόγια  στους ακόλουθους προορισμούς: Αθήνα – Μόναχο, Αθήνα – Φρανκφούρτη,  αλλά και νέο δρομολόγιο από  Ηράκλειο – Μόναχο. Οι πτήσεις αυτές, εξαιρουμένης της Germanwings, ανέρχονται σε 118 την εβδομάδα.

Μάλιστα  η Lufthansa, έχει αυξήσει τη συχνότητα των δρομολογίων από Αθήνα προς Μόναχο ήδη από τον Μάρτιο, προσθέτοντας τέσσερις  επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος, το οποίο αρχίζει τέλος του μήνα, θα φτάσει να συνδέει τις δύο πόλεις, 23 φορές την εβδομάδα.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι το  αεροδρόμιο του Μονάχου βραβεύτηκε πρόσφατα με 5 αστέρια από το Skytrax και αποτελεί το πρώτο Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο, που έλαβε αυτή την πολύτιμη διάκριση.

Μεταξύ άλλων, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί της Lufthansa από την Ελλάδα, είναι η Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη και το Σικάγο. Επιπλέον η νέα σύνδεση της Lufthansa με το Ηράκλειο θα ενεργοποιηθεί στις 30 Μαΐου 2015.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.