Quantcast
«Μεγάλη Βρεταννία»: Ευρωπαϊκή διάκριση για την βασιλική σουίτα - enikonomia.gr
share

«Μεγάλη Βρεταννία»: Ευρωπαϊκή διάκριση για την βασιλική σουίτα

δημοσιεύτηκε:

Στις δεκατέσσερις ονειρικές σουίτες της Ευρώπης συγκαταλέγεται η βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Los Angeles Times» (The Robb Report’s Elite Suites of Europe). 

Το κόστος διαμονής στη βασιλική σουίτα του εμβληματικού αθηναϊκού ξενοδοχείου κοστολογείται 18.500 δολάρια τη βραδιά.

Οι υπόλοιπες δεκατρείς πολυτελείς σουίτες των  ευρωπαϊκών  ξενοδοχείων, που αποτελούν ορόσημα για την πόλη τους είναι:

Η σουίτα «The Royal Suite della Gherardesca»  που βρίσκεται στο ξενοδοχείο στο « Four Seasons Hotel» της Φλωρεντίας,  η διαμονή σε αυτή την σουίτα κοστολογείται 19.300 δολάρια ανά βραδιά.

Εξίσου εντυπωσιακή σουίτα  θεωρείται η « The Royal Suite» που βρίσκεται στο  Στ. Ρέγκης της Ρώμης και η διαμονή σε αυτήν αγγίζει  το ποσό των 17.000 δολαρίων ανά βραδιά.

Ακολουθεί η σουίτα του ξενοδοχείου «The Apartment at the Connaught» που βρίσκεται στο  Μαιφαίρ του Λονδίνου και διαμονή σε αυτή κοστίζει 18.800  δολάρια την βραδιά.

Επιπλέων στην λίστα αυτή συγκαταλέγεται η σουίτα «The Majestic Suite» του ξενοδοχείου «Majestic Barriere» που βρίσκεται στις Κάννες της Γαλλίας. Η διαμονή σε αυτήν την ονειρική σουίτα κοστολογείται  27.000 δολάρια την βραδιά.

Ακολουθεί η σουίτα «The Prince of Wales Suite» του ξενοδοχείου «Bristol Vienn», που βρίσκεται στη Βιέννη.  Η διαμονή κοστίζει 7.500 δολάρια την  βραδιά.

Δεν θα έλειπε από την λίστα και η σουίτα «The Royal Penthouse» που βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Corinthia Hotel» του Λονδίνου. Και η διαμονή σε αυτό κοστίζει 28.100 την βραδιά.

Μία από τις ονειρικές σουίτες στην Ευρώπη θεωρείται και η «The Royal Suite στο Hotel d’Angleterre» της Κοπεγχάγης. Η διαμονή στην σε αυτήν την πολυτελή σουίτα  κοστίζει μόλις  6.000 δολάρια την βραδιά.

Επίσης ακόμη μία σουίτα και η «The Redentore Terrazza Suite at the Gritti Palace» που βρίσκεται στην  Βενετία  κοστίζει μόλις 16.200 δολάρια.

Η σουίτα « The Atik Pasha Suite  που βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Four Seasons Istanbul» της  Κωνσταντινούπολης, όπου η βραδιά σε αυτήν την σουίτα κοστολογείται  μόλις  29.000 δολάρια.

Η σουίτα «The Royal Penthouse Suite»  που βρίσκεται στο ξενοδοχείο «President Wilson»  της  Γενεύης, όπου η βραδιά σε αυτήν την σουίτα κοστολογείται μόλις  85.000 δολάρια.

Στο ξενοδοχείο « Hermitage Monte-Carlo» του Μόντε Κάρλο του Μονακό βρίσκεται και η σουίτα «The Diamond Suite Penthouse», όπου η βραδιά  κοστολογείται 9.800 δολάρια.

Τέλος στην λίστα συγκαταλέγεται και η ονειρική σουίτα «The Penthouse Suite at the Mandarin Oriental» που βρίσκεται στην Βαρκελώνη και η διαμονή σε αυτό κοστολογείται μόλις 10.000 δολάρια την βραδιά.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.