Quantcast
Μέλος στο ΣΕΒ ο φορέας επιθεώρησης και πιστοποίησης TUV Hellas - enikonomia.gr
share

Μέλος στο ΣΕΒ ο φορέας επιθεώρησης και πιστοποίησης TUV Hellas

δημοσιεύτηκε:

Την ένταξή του στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) ανακοίνωσε ο φορέας επιθεώρησης και πιστοποίησης TUV Hellas (TUV NORD).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η TUV Hellas «γίνεται μέλος μιας ομάδας σύγχρονων, ανταγωνιστικών επιχειρήσεων που έχουν ως όραμα τη δημιουργία μιας οικονομικά ισχυρής και κοινωνικά δίκαιης Ελλάδας. Ένα όραμα που σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ και που η TUV Hellas (TUV NORD) ενστερνίζεται απόλυτα. Με την ένταξή του στον ΣΕΒ, ο φορέας επιλέγει να συμπορευτεί με τους κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής ενισχύοντας την παρουσία του στην επιχειρηματική κοινότητα της χώρας».

Η TUV HELLAS (TUV NORD) είναι οργανισμός επιθεώρησης και πιστοποίησης, μέλος του γερμανικού Οργανισμού TUV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της τεχνολογίας, της ποιότητας, της ασφάλειας, της ενέργειας και του περιβάλλοντος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.