Quantcast
ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ: Γενική Συνέλευση στις 17/6 - Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών - enikonomia.gr
share

ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ: Γενική Συνέλευση στις 17/6 – Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

δημοσιεύτηκε:

Για τις 17 Ιουνίου 2015 (Τετάρτη) και ώρα 12.30 ορίστηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ), η οποία καλείται, μεταξύ άλλων, να εγκρίνει πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών και την εκλογή μελών νέου διοικητικού συμβουλίου

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην πλατεία Συντάγματος. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρερίας, οι μέτοχοι καλούνται προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας (σε ενοποιημένη και μη βάση) της εταιρικής χρήσης 2014 (1.1.2014 – 31.12.2014), καθώς και των σχετικών εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών/πρόταση περί μη διανομής μερίσματος για τη χρήση 2014.

2. Απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τα πεπραγμένα της παραπάνω χρήσης 2014.

3. Εκλογή μελών νέου διοικητικού συμβουλίου, καθόσον λήγει η θητεία του υπάρχοντος.

4. Ορισμός μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 37 του Νόμου 3693/2008.

5. Εκλογή δύο ορκωτών ελεγκτών, δηλαδή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού για τη χρήση 2015 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

6. Έγκριση αμοιβών των μελών του διοικητικού συμβουλίου για τη χρήση 2014 και προέγκριση αυτών για τη χρήση 2015.

7. Έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κωδικοποιημένου Νόμου 2190/1920, όπως ισχύει και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

 

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που εμφανίζονται ως μέτοχοι της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) στα αρχεία του φορέα “Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.”, στον οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της εταιρείας, κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας (ημερομηνία καταγραφής: Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015) που προηγείται της συνεδρίασης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.