Quantcast
Νέα εποχή για την Megara Resins με την ένταξή της στο Ταμείο Ανάκαμψης - enikonomia.gr
share

Νέα εποχή για την Megara Resins με την ένταξή της στο Ταμείο Ανάκαμψης

δημοσιεύτηκε:

Σε νέα τροχιά ανάπτυξης και επενδύσεων μπαίνει η Megara Resins SA, μετά την τελική έγκριση της χρηματοδότησής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGenerationEU και το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η Megara Resins είναι έτοιμη να υλοποιήσει το σχέδιό της για την αξιοποίηση των καινοτόμων τεχνολογιών και τις νέες μορφές ενέργειας για την αναβάθμιση των υποδομών και της λειτουργίας της.

Στην καρδιά της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης, η Megara Resins SA, όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τον πρωταρχικό στόχο της για τη βιώσιμη ανάπτυξή της με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά επενδύει ακόμη περισσότερο, με ποσό χρηματοδότησης 6,3εκατ. Ευρώ, στη δημιουργία “πράσινων” αποθηκών, μειώνοντας δραστικά το ενεργειακό αποτύπωμά της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, με αφορμή την ένταξη της Megara Resins SA στο Ταμείο Ανάκαμψης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Φάνης:

«Είναι στρατηγική επιλογή μας να μείνουμε σταθεροί στους στόχους μας που βασίζονται σε δύο πυλώνες. Στην διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξή μας σε όλο τον κόσμο και στην προστασία του περιβάλλοντος για την καλύτερη ποιότητα ζωής. Δεν μένουμε στάσιμοι, παρά τις δυσκολίες στην παγκόσμια αγορά. Συνεχίζουμε να δηλώνουμε εμπράκτως την παρουσία μας, στον εξαγωγικό τομέα της χώρας, στις δραστηριότητες της υγιούς επιχειρηματικότητας και, παράλληλα, στην κοινωνία με την στήριξη δράσεων και πρωτοβουλιών που αφορούν στο περιβάλλον, την υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία και τον αθλητισμό».

Η Megara Resins είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης, παρουσιάζοντας ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας 160 θέσεις εργασίας, δημιουργώντας νέες με προσήλωση στην καινοτομία και την κοινωνική συνοχή.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.