Quantcast
Νέα ευρωπαϊκή καταξίωση για το Spetses mini Marathon - enikonomia.gr
share

Νέα ευρωπαϊκή καταξίωση για το Spetses mini Marathon

δημοσιεύτηκε:

Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, η κριτική επιτροπή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρηματικότητας (European Business Awards), τα οποία διοργανώνονται με την υποστήριξη της RSM, ανακοίνωσε τους 110 νικητές των βραβείων πανευρωπαϊκά  μεταξύ των οποίων και το Spetses mini Marathon!  Συνεπώς μετά την ανακήρυξή του ως Εθνικός Πρωταθλητής το Spetses mini Marathon βραβεύεται και πανευρωπαϊκά ως κάτοχος του Ruban D’ Honneur”

Η τιμητική διάκριση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα αν αναλογισθεί κανείς πως το Spetses mini Marathon αποτελεί τη μοναδική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό από το χώρο του αθλητισμού πανευρωπαϊκά και τη μία από τις επτά ελληνικές επιχειρήσεις που τιμήθηκαν με τον τίτλο Ruban d’Honneur σε μία χρονιά όπου το επίπεδο ανταγωνισμού ήταν υψηλότερο από ποτέ.  Στο αρχικό στάδιο του διαγωνισμού συμμετείχαν 24.000 από 33 χώρες, μεταξύ των οποίων διακρίθηκαν ως Εθνικοί Πρωταθλητές 709 Επιχειρήσεις και 110 εξ’ αυτών τιμήθηκαν με την υψηλότερη διάκριση του Ruban d’ Honneur. 

Παράλληλα, τo Spetses mini Marathon είναι ένας από τους μόλις 10 οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη που επιλέχθηκαν στην ειδικού κύρους κατηγορία “Chairman’s Selection”.

Η Δρ. Μαρίνα – Λήδα Κουταρέλλη, ιδρύτρια και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ανέφερε σχετικά: “Η διάκριση του Spetses mini Marathon ως Ruban d’Honneur αποτελεί μέγιστη τιμή για εμάς και αναγνώριση -με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο- του σπουδαίου έργου που επιτελούμε σε αντίξοες συνθήκες και ξεπερνώντας σημαντικά εμπόδια. Θα ήθελα να αφιερώσω και αυτό το βραβείο στους Σπετσιώτες πολίτες, στο Δήμο, στους εθελοντές και στους αθλητές καθώς και στους χορηγούς μας και να υποσχεθώ πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό στην φετινή επετειακή χρονιά»

Ο κος Αθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece τόνισε: «Θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα το “Spetses Mini Marathon” και την Κυρία Κουταρέλλη για την πολύ σημαντική επιτυχία τους στα European Business Awards sponsored by RSM και την ανάδειξη τους σε “Ruban d’ Honneur Recipient”. Γνωρίζουμε ότι οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από το πάθος και το μεράκι της Κυρίας Κουταρέλλη καθώς και τη συνεισφορά του “Spetses Mini Marathon” στην τοπική κοινωνία και επιχειρηματικότητα».

Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards sponsored by RSM, δήλωσε: “Η δυσκολία επιβίωσης στις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες είναι δεδομένη. Έτσι, το να καινοτομείς, να ευδοκιμείς και να αναπτύσσεσαι όπως οι φετινοί Ruban d’Honneur είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η Ευρώπη έχει ανάγκη οργανισμούς σαν κι αυτούς. Συγχαρητήρια σε όλους”.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.