Quantcast
Νίκας: Απαντήσεις για πρόταση Θεοδωρόπουλου στις πιστώτριες τράπεζες - enikonomia.gr
share

Νίκας: Απαντήσεις για πρόταση Θεοδωρόπουλου στις πιστώτριες τράπεζες

δημοσιεύτηκε:

Σε διευκρινίσεις σχετικά με πληροφορίες για πρόταση από τον κ. Θεοδωρόπουλο στις πιστώτριες τράπεζες της Νίκας, προέβη στις 5/2 η εταιρεία απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Σε απάντηση της με αριθμό Πρωτοκόλλου 455/05-02-2015 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς παραπέμπουμε στις προηγούμενες δηλώσεις μας οι οποίες παραμένουν σε ισχύ με την από 24 Νοεμβρίου 2014 ανακοίνωση της εταιρείας μας, και οι οποίες έγιναν σε απάντηση της με αριθμό Πρωτοκόλλου 4267/24-11-2014 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Στην παραπάνω ανακοίνωση της εταιρείας μεταξύ άλλων αναφέρονται:

« … (β) δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι πιστώτριες τράπεζες που έχουν λάβει πρόταση από τον κ. Θεοδωρόπουλο. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας μας είναι η Eurobank και η Αlpha, εκτιμούμε ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος υπέβαλε την πρότασή του είτε και στις δύο πιστώτριες τράπεζες είτε σε μία εξ‘αυτών, (γ) δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της πρότασης του κ. Θεοδωρόπουλου, (δ) δεν γνωρίζουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η οποία θα μπορούσε να είναι σημαντική για την ορθή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.»

Σας δηλώνουμε ότι σε σχέση με τα ανωτέρω δεν έχει περιέλθει στην αντίληψη μας καμία νέα εξέλιξη και παραμένει σε ισχύ η δέσμευση μας να σας ενημερώσουμε άμεσα όταν υπάρξει κάτι σχετικό.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.