Quantcast
Ο ΟΛΠ καλύτερη εταιρία του δημόσιου τομέα το 2014 - enikonomia.gr
share

Ο ΟΛΠ καλύτερη εταιρία του δημόσιου τομέα το 2014

δημοσιεύτηκε:

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) τιμήθηκε ως καλύτερη εταιρεία του δημοσίου τομέα για πέμπτη χρονιά, λαμβάνοντας το επιχειρηματικό βραβείο «ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2014».

Μάλιστα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε., Γιώργος Ανωμερίτης ανέφερε ότι: «Ο ΟΛΠ Α.Ε, ο οποίος από το 2010 έχει μια συνεχή κερδοφορία, ακολουθεί μια μεταρρυθμιστική και εκσυγχρονιστική πορεία σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του».

Και συνέχισε αναφέροντας πως: «Με τις κοινωνικές του αποφάσεις συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων του με τις πόλεις και τους πολίτες μέσω της ενίσχυσης κυρίως δράσεων πολιτισμού.

Ο ΟΛΠ Α.Ε σε συνεργασία με διεθνείς φορείς και λιμάνια ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του και βελτιώνει τη διεθνή του θέση».

Μεταξύ των βραβευθέντων σε διαφορετικές κατηγορίες ήταν και οι εταιρίες ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, Ελληνικά Πετρέλαια, Motoroil, ΤΙΤΑΝ,κλπ.

Τα επιχειρηματικά βραβεία για τις εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών απονεμήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου (Ελληνικά Χρηματιστήρια) Σωκράτη Λαζαρίδη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κ. Μποτόπουλο, τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη, τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ) Κ. Βολίκα, τον  Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) Κ. Κυρίτση και τον Πρόεδρο της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών  Π. Δράκο.

Τέλος ο δημοσιογράφος του οικονομικού περιοδικού «ΧΡΗΜΑ», Κωνσταντίνος  Ουζούνης σημείωσε ότι: «τα τελευταία δώδεκα χρόνια τα βραβεία απονέμονται μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία άνω των 1300 συνδρομητών».     

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.