Quantcast
Ο ΟΠΑΠ καλεί τους πράκτορες να συμμετάσχουν στα VLTS - enikonomia.gr
share

Ο ΟΠΑΠ καλεί τους πράκτορες να συμμετάσχουν στα VLTS

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου εχουν δικαίωμα 4.500 πράκτορες   του δικτύου του ΟΠΑΠ να υποβάλουν φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος  στο εγχείρημα ανάπτυξης δικτύου Gaming Ηalls με 16.500 VLTs στην ελληνική επικράτεια  μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο Οργανισμός.
Ο  ΟΠΑΠ  έχει διαχωρίσει τη διαδικασία σε 125 γεωγραφικές περιοχές ανά την Ελλάδα και εκδίδει αντίστοιχες προσκλήσεις ενδιαφέροντος προς όλους τους πράκτορές της. 


Η πρόταση του ΟΠΑΠ

Προκειμένου να καλύψει όσο το δυνατόν ευρύτερο πεδίο συμμετοχής, η πρόταση της διοίκησης περιλαμβάνει τρεις εναλλακτικούς τόπους συμμετοχή.

* Οι  πράκτορες μπορούν να συμμετέχουν αυτόνομα και να αποκτήσουν το δικό τους κατάστημα (Gaming Hall).
* Μπορεί να δημιουργηθούν ομάδες από πράκτορες αφού ο Οργανισμός δίνει τη  δυνατότητα απόκτησης ενός Gaming Hall ακόμα και σε ενώσεις (ομάδες) πρακτόρων που θα αποτελούνται από το πολύ από επτά άτομα και σε εξαιρετικές περιπτώσεις το πολύ από δέκα άτομα.
* Ακόμα, ο  ΟΠΑΠ μέσω ενός χρηματοοικονομικού προϊόντος, δίνει τη δυνατότητα  στους πράκτορες που δε μπορούν, ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να συμμετέχουν άμεσα σε Gaming Hall να συμμετάσχουν έμμεσα στην κερδοφορία των VLTs. Στο προϊόν αυτό, σύμφωνα με τον οργανισμό, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πράκτορες με χαμηλό (ελάχιστο ποσό επένδυσης 1.000 ευρώ) και εγγυημένο από την εταιρεία  κεφάλαιο και με απόδοση που μπορεί να φτάσει ως το 20% σε ετήσια βάση ανάλογα με τα μικτά έσοδα των παιγνιομηχανημάτων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.