Quantcast
Οι επικρατέστερες επιχειρήσεις για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου» - enikonomia.gr
share

Οι επικρατέστερες επιχειρήσεις για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου»

δημοσιεύτηκε:

Ανακοινώθηκαν οι επικρατέστερες επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στα κριτήρια του διαγωνισμού «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2015» και επέδειξαν συνολικό έργο που τις καθιστά ιδανικές για τη διεκδίκηση του φετινού βραβείου.

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά ο ιδρυτής του ομίλου easy Group και του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος «Stelios Philanthropic Foundation», Στέλιος Χατζηιωάννου.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις επικρατέστερες επιχειρήσεις που ανακοινώθηκαν στον διαγωνισμό ήταν  οι παρακάτω:

Η εταιρεία της Αθήνας, «Sun of a Beach» που διακρίθηκε για τα δημιουργικά prints σε ιδιαίτερα υφάσματα (Premium καινοτόμο beachwear brand).

Η εταιρεία της Αθήνας, «Sleed»  (Πιστοποιημένος συνεργάτης της Google και του PrestaShop agency)  η οποία βραβεύτηκε για το  e-business & digital marketing agency.

Η εταιρεία της Θεσσαλονίκης «Sede Styling» η οποία παρέχει καινοτόμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Στέλιο Χατζηιωάννου και θα ανακοινωθεί στις 26 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο της ετήσιας τελετής απονομής για τα Βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας. Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2015» αποκτά σημαντική σημασία και βαρύτητα, καθώς, εκτός από την ηθική αναγνώριση, ενισχύει και οικονομικά την επιχείρηση με το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.