Quantcast
ΟΛΠ: Για τις 22 Ιουνίου αναβλήθηκε η τακτική γενική συνέλευση - enikonomia.gr
share

ΟΛΠ: Για τις 22 Ιουνίου αναβλήθηκε η τακτική γενική συνέλευση

δημοσιεύτηκε:

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ (Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς), που  συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, ανακοινώθηκε και επισήμως το αίτημα αναβολής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Η συνέλευση θα ξεκινήσει αύριο, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, αλλά θα διακοπεί και θα συνεχισθεί για όλα τα θέματα τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Athens Plaza στην πλατεία Συντάγματος.

Το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων) έχει ζητήσει να είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ, που θα προκύψει από τη Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας, το οποίο θα συζητήσει και θα συμφωνήσει το θέμα της συλλογικών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων του ΟΛΠ.

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και της Ενωσης Λιμενεργατών του ΟΛΠ επισκέφθηκε για το θέμα των συλλογικών συμβάσεως εργασίας, τον αρμόδιο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.Ο υπουργός σύμφωνα με τους εργαζόμενους, δήλωσε ότι κατανοεί το θέμα που έχει ανακύψει και δεσμεύτηκε να κάνει παρέμβαση σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο.

Η ΟΜΥΛΕ ανακοίνωσε, επίσης, ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Σέργιο Πιτσιόρλα, ο οποίος σε τηλεφωνική που είχε με αντιπροσωπεία των εργαζομένων φέρεται να δήλωσε πως το Ταμείο δεν έχει πρόβλημα με την υπογραφή διετούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των εργαζομένων.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.