Quantcast
Olympic Cruises: Ένταξη νέου πλοίου στο στόλο της - enikonomia.gr
share

Olympic Cruises: Ένταξη νέου πλοίου στο στόλο της

δημοσιεύτηκε:

Το νέο ιδιόκτητο πλοίο της, «COSMOS» χωρητικότητας 800 επιβατών θα εντάξει στο στόλο της η Olympic Cruises (Κ.Γ. Ολυμπιακές Κρουαζιέρες).

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει: «Το πλοίο αυτό θα δραστηριοποιείται στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας, στον Αργοσαρωνικό, εκτελώντας καθημερινούς πλόες στα νησιά Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.Το νέο πλοίο «COSMOS» πληρεί όλες τις σύγχρονες υποδομές του 21ου αιώνα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της μονοήμερης κρουαζιέρας.Οι πεντάστερες διεθνείς προδιαγραφές της παραπάνω εταιρείας και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες στους επιβάτες της, μαζί με το έμπειρο ναυτικό πλήρωμα και το άρτια εκπαιδευμένο ξενοδοχειακό προσωπικό, ισχυροποιούν τη θέση της στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας και ενδυναμώνουν τη συμβολή της στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή των νησιών της  πατρίδας μας.

Το  «COSMOS» με 70μ. μήκος, 10μ. πλάτος και 3μ. βάθος, θα ταξιδεύει με υπηρεσιακή ταχύτητα 16 κόμβων, που το κατατάσσει στα ταχύτερα ημερόπλοια της κατηγορίας. Επίσης, η εταιρεία στα πλαίσια της αναπτυξιακής πορείας της από το έτος ίδρυσής της το 2013 μέχρι και σήμερα, προχωρά και στην αναμόρφωση της εταιρικής ταυτότητάς της. Η Olympic Cruises αποκτά νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα μετονομαζόμενη σε Evermore Cruises Maritime Company. Σύμφωνα με την εταιρεία, “τo νέο λογότυπο, που οι χρωματικές επιλογές του ταυτίζονται με το λαμπερό ήλιο της Ελλάδας και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, αντικατοπτρίζουν την είσοδο της εταιρείας σε μία νέα εποχή στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.