Quantcast
ONEX: Στη λίστα του ΟΗΕ με τους κορυφαίους επιλεγμένους προμηθευτές - enikonomia.gr
share

ONEX: Στη λίστα του ΟΗΕ με τους κορυφαίους επιλεγμένους προμηθευτές

δημοσιεύτηκε:

Τη συμμετοχή της στη λίστα των κορυφαίων προμηθευτών Συστημάτων Ασφαλείας για τους επιμέρους φορείς και οργανισμούς του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών παγκοσμίως, ανακοίνωσε η Ελληνική εταιρεία ONEX.

«Η ΟΝΕΧ, ως αποτέλεσμα αυτής της επιλογής, έχει ήδη προσκληθεί να συμμετάσχει σε οκτώ διαγωνισμούς, ανάμεσα σε μια μικρή λίστα επιλεγμένων εταιρειών που έχουν κληθεί σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα του οργανισμού, για τις συμφωνίες-πλαίσιο, που θα καλύψουν τις ανάγκες ασφάλειας των φορέων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σε περισσότερες από τριάντα χώρες τα επόμενα πέντε χρόνια. Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του έτους το αίτημα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα αφορά στη Διεθνή Κάλυψη όλων των φορέων του ΟΗΕ παγκοσμίως», αναφέρει σχετική ανακοίνωση..

«Η ONEX, γνωστοποιεί ότι έχει ήδη προχωρήσει στην υποβολή σχετικών προσφορών, ανταποκρινόμενη σε όλες τις προσκλήσεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για Συστήματα Εσωτερικής Ασφάλειας σε τριάντα χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, τα ΗΑΕ, η Ελβετία, το Πακιστάν, ο Παναμάς, η Ιορδανία κ.ά», προστίθεται στην ανακοίνωση.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.