Quantcast
ΟΠΑΠ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για παραχώρηση VLTS - enikonomia.gr
share

ΟΠΑΠ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για παραχώρηση VLTS

δημοσιεύτηκε:

Aνοικτή πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με την παραχώρηση έναντι ανταλλάγματος του δικαιώματος εγκατάστασης και εκμετάλλευσης 18.500 παιγνιομηχανημάτων VLTs στην Ελλάδα,απευθύνει ο ΟΠΑΠ.

Η πρόσκληση έρχεται να συμπληρώσει την εν εξελίξει διαδικασία εγκατάστασης 16.500 VLTs σε δίκτυο καταστημάτων (Play) που αναπτύσσει ο ΟΠΑΠ και απευθύνεται σε παραχωρησιούχους, όπως προβλέπει και η σχετική νομοθεσία.

Ο ΟΠΑΠ απέκτησε αποκλειστική άδεια διάρκειας δέκα (10) ετών για το σύνολο των 35.000 παιγνιομηχανημάτων (VLTs) που θα λειτουργούν στην Ελλάδα.

Η Σύμβαση Παραχώρησης με το Ελληνικό Δημόσιο υπογράφηκε στις 4.11.2011 σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4002/2011.

Από τα 35.000 VLTs, τα 16.500 θα λειτουργήσουν από τον ΟΠΑΠ μέσω δικού της δικτύου πρακτορείων VLTs (Gaming Halls), ενώ τα υπόλοιπα 18.500 θα τα εκμεταλλευθούν 4 έως 10 Παραχωρησιούχοι.

Αυτοί απαιτείται να θέσουν τα VLTs σε πλήρη λειτουργία, σε αμιγείς χώρους, σε κάθε περίπτωση εντός 24 μηνών από την ημερομηνία παραχώρησης του δικαιώματος.

Ο ΟΠΑΠ προκειμένου να προχωρήσει στην επιλογή των Παραχωρησιούχων, δημοσιοποιεί την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με σκοπό τη συγκέντρωση πληροφοριών προκειμένου:

• Να διερευνηθεί το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες οι υποψήφιοι παραχωρησιούχοι θα συμμετείχαν στην ανάπτυξη των 18.500 VLTs.

• Να προσδιοριστεί το είδος των πληροφοριών που θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην προκήρυξη ανοιχτού διεθνή διαγωνισμού, ώστε να διασφαλισθεί ότι οι συμμετέχοντες στη διαδικασία θα είναι σε θέση να εγκαταστήσουν και να λειτουργήσουν τα VLTs που θα τους παραχωρηθούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.
• Να εξασφαλιστεί πλήρης διαφάνεια κατά τη διαδικασία επιλογής προσκαλώντας όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να συμμετάσχουν από την έναρξη της όλης διαδικασίας.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου 2015.

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καθώς και όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.playopap.gr.

Την διαδικασία της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα ακολουθήσει η πρόσκληση σε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό για την υποβολή των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών από τους υποψήφιους παραχωρησιούχους. Η συμμετοχή στη διαδικασία της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία που θα ακολουθήσει.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.