Quantcast
ΟΤΕ: Τον Ιανουάριο θα καταθέσει δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της Nova - enikonomia.gr
share

ΟΤΕ: Τον Ιανουάριο θα καταθέσει δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της Nova

δημοσιεύτηκε:

Όπως έγινε γνωστό στην γενική συνέλευση του ΟΤΕ από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Μιχάλη Τσαμάζ,  εντός του Ιανουαρίου, θα κατατεθεί δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της Nova. Διευκρινίστηκε ότι η  πρόταση που θα κατατεθεί για την απόκτηση της Nova δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από τη μη δεσμευτική πρόταση που είχε υποβάλλει το περασμένο καλοκαίρι ο Οργανισμός και ήταν 250-300 εκατ. ευρώ, προσαρμοζόμενη ανάλογα με τα ταμειακά διαθέσιμα και τις δανειακές υποχρεώσεις της εξαγοραζόμενης δραστηριότητας.

Εντούτοις όπως έγινε γνωστό η δεσμευτική πρόταση του ΟΤΕ θα είναι προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα (απώλεια των δικαιωμάτων Champions League που πέρασαν στον OTETV).

Οι δηλώσεις του κ. Τσαμάζ έρχονται λίγες ώρες μετά από αυτές του επικεφαλής της Vodafone στην Ελλάδα Γλαύκου Περσιάνη, ο οποίος δήλωσε ότι τον Όμιλο, ο οποίος έχει καταθέσει μη δεσμευτική προσφορά από κοινού με την Wind για την απόκτηση της εισηγμένης εταιρείας, τον ενδιαφέρει ολόκληρη η δραστηριότητα της Forthnet, δηλαδή η τηλεφωνία, οι υπηρεσίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο και η συνδρομητική τηλεόραση.

Μάλιστα για το θέμα αυτό ο κ. Περσιάνης ανέφερε χαρακτηριστικά “χωρίς την Nova μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό, το οποίο δεν ξέρω αν είναι βιώσιμο”. Ο ίδιος ερωτηθείς αναφορικά με το πότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από το θέμα αυτό απέφυγε οποιαδήποτε εκτίμηση, σημειώνοντας ότι υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος να διανυθεί

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.