Quantcast
ΟΤΕΑcademy: Σεμινάριο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο - enikonomia.gr
share

ΟΤΕΑcademy: Σεμινάριο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

δημοσιεύτηκε:

Ένα νέο εξειδικευμένο σεμινάριο ειδικά για επαγγελματίες της ασφάλειας στον Κυβερνοχώρ που επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους, θα πραγματοποιηθεί στο OTEAcademy το Μάιο.

Το σεμινάριο θα επιτευχθεί σε συνεργασία με τον επίσημο πάροχο προγραμμάτων κατάρτισης για την Ελλάδα, International Information System Security Certification Consortium (ISC)² Hellenic Chapter, η OTEAcademy.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η πρώτη προγραμματισμένη εκπαίδευση (ISC)2 CISSP θα γίνει από τις 9 έως τις 13 Μαΐου στην OTEAcademy. Οι πιστοποιήσεις του (ISC)² επιβεβαιώνουν την ολοκληρωμένη επαγγελματική γνώση και εμπειρία στους κρίσιμους τομείς για την ανάπτυξη και την προστασία των συστημάτων και των δεδομένων στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

«Πρόκειται για το επίσημο σεμινάριο προετοιμασίας για την πιστοποίηση Certified Information Systems Security Professional (CISSP®).Υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων εισηγητών, το σεμινάριο δίνει μια περιεκτική ανασκόπηση των εννοιών της ασφάλειας πληροφοριών και των βέλτιστων πρακτικών της αγοράς, καλύπτοντας και τους 8 τομείς του CISSP (CBK). Μέσω του σεμιναρίου οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα ανασκόπησης των γνώσεών τους στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών και αναγνώρισης των γνωστικών περιοχών, στις οποίες θα χρειαστεί να προετοιμαστούν για την εξέταση CISSP.», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το (ISC)² απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια πρόσφατης επαγγελματικής εμπειρίας σε 2 ή περισσότερες των 8 γνωστικών περιοχών του CISSP-CBK και επιδιώκουν την πιστοποιημένη κατάρτιση στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.