Quantcast
PepsiCo School: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους εργαζόμενους - enikonomia.gr
share

PepsiCo School: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους εργαζόμενους

δημοσιεύτηκε:

Εκπαιδευτικά προγράμματα PepsiCo School προσφέρει  η δεύτερη μεγαλύτερη διεθνής εταιρεία τροφίμων, PepsiCo στα στελέχη της.

Ειδικότερα, τα προγράμματα αυτά διεξάγονται στις 2 Απριλίου 2015, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της PepsiCo στον Άγιο Στέφανο Αττικής, τα οποία τελούνται υπό την αιγίδα των εργαζομένων της εταιρείας. 

Εν τω μεταξύ , τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση,  και θα εστιάζονται  σε τομείς όπως: το marketing, η λογιστική, ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, οι τεχνικές πωλήσεων κ.α. 

Το PepsiCo School επιδιώκει να ανταποκριθεί σε μια βασική ανάγκη της σημερινής αγοράς εργασίας , την απόκτηση εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης, την ενίσχυση της κατάρτισης και την ανάπτυξη κρίσιμων δεξιοτήτων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει ως στόχο την ενίσχυση της εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης όσων επιθυμούν να εξελιχθούν περαιτέρω.

Στο  PepsiCo School μπορούν να λάβουν μέρος μέχρι 30 άτομα (μέσω κλήρωσης) και  στο τέλος κάθε προγράμματος δίνεται σχετική βεβαίωση  σε όλους τους  συμμετέχοντες. 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.