Quantcast
PepsiCo-Tasty Foods: Όγδοη χρονιά διάκρισης από τον θεσμό των Best Workplaces - enikonomia.gr
share

PepsiCo-Tasty Foods: Όγδοη χρονιά διάκρισης από τον θεσμό των Best Workplaces

δημοσιεύτηκε:

Στη λίστα με τις πέντε μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις εντάσσεται η PepsiCo-Tasty Foods, η οποία ξεχωρίζει για τις βέλτιστες πρακτικές και το ανθρωποκεντρικό εργασιακό της περιβάλλον.  Η εταιρεία διακρίνεται σταθερά για το εργασιακό της περιβάλλον, τόσο  σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο σε διεθνές επίπεδο.

Ειδικότερα, η γνωστή εταιρεία τροφίμων, διακρίθηκε για όγδοη  χρονιά από τον θεσμό «Best Workplaces», ο οποίος είχε διεξαχθεί στο «Great Place to Work Institute Hellas». Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει το σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας, στη διαρκή βελτίωση των υπεύθυνων εργασιακών πρακτικών της, αλλά  και την αξιοποίηση του ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού της.  

Εν τω μεταξύ, αποτελέσματα της  έρευνας της  Best Workplaces,  βασίζονται  κυρίως στην εμπειρία αλλά και  στα σχόλια των ίδιων των εργαζόμενων των εταιρειών.

Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι η  PepsiCo-Tasty Foods,  είναι η  δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων,  η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των σνακ (Tasty Foods)  αλλά και στο χώρο των αναψυκτικών (PepsiCo-ΗΒΗ) και διαθέτει μια  σειρά επώνυμων προϊόντων (όπως Lays, Cheetos, Doritos, Ruffles, Quaker, Pepsi, ΗΒΗ, Lipton, 7Up, Gatorade).

Όμως η PepsiCo-Tasty Foods,  έχει κατορθώσει να υλοποιήσει αρκετά σημαντικά  έργα. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι τα παρακάτω:

Αρχικά η εταιρεία  υλοποίησε το πρόγραμμα «FLEXICO», μιας πρακτικής που εστιάζει στην ευελιξία ως προς τον τόπο, το χρόνο και την ημέρα εργασίας.

Στη συνέχεια η PepsiCo-Tasty Foods,  δημιούργησε το μοντέρνο γυμναστήριο, μέσα στον όμιλο, προκειμένου οι εργαζόμενοί της να διατηρούν την καλή τους  φυσική κατάσταση.

Επίσης η εταιρεία έχει εισάγει και μια ακόμη δράση αναγνώρισης και προώθησης της συναδελφικότητας, το «Thank you Card», μια κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εργαζόμενους, για να λένε καθημερινά ένα ξεχωριστό ευχαριστώ.

Στην ίδια κατεύθυνση λειτουργεί και το «PepsiCo Breakfast», ένα διαφορετικό πρωινό που διοργανώνεται κάθε τρείς μήνες, δίνοντας στους εργαζόμενους την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, να γνωρίσουν καινούργιους συναδέλφους και να ξεκινήσουν τη μέρα τους με χαμόγελο.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.