Quantcast
Πλαίσιο: Κόντρα στην κρίση ανοίγει ένα super store κατάστημα στη Δάφνη - enikonomia.gr
share

Πλαίσιο: Κόντρα στην κρίση ανοίγει ένα super store κατάστημα στη Δάφνη

δημοσιεύτηκε:

Κόντρα στις αντίξοες συνθήκες της αγοράς και στην οικονομική κρίση που πλήττει τις επιχειρήσεις του κλάδου των ηλεκτρονικών, η ΠΛΑΙΣΙΟ ανοίγει τη Δευτέρα ένα super store κατάστημα στη Δάφνη, υλοποιώντας μία επένδυση αξίας 2,5 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για το 22ο κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα και το 23ο συνολικά, αφού εκτός συνόρων λειτουργεί ένα κατάστημα στη Βουλγαρία.

Αντιστάσεις επιδεικνύουν και τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας, αφού το 2015 οι πωλήσεις της ξεπερνούν τα 270 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη τα 6,7 εκατ. ευρώ, με το ταμείο να διαθέτει 40 εκατ. ευρώ.  Για το 2016 η διοίκηση με τον Κώστα Γεράρδο στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, χαράσσει επενδυτικά σχέδια, που προβλέπουν τη συντηρητική ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων.  Προτεραιότητα όμως δίνει η διοίκηση στη διατήρηση των πωλήσεων σε υψηλότερα επίπεδα ανά κατάστημα, σε σχέση με το μέσο όρο της αγοράς.

Όσον αφορά το νέο κατάστημα, τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 28 του μηνός, με πολλές εκδηλώσεις και 46 προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, που θα διαρκέσουν έως τις 28 του μήνα ή έως εξαντλήσεων αποθεμάτων. Να σημειωθεί ότι, το νέο υπερκατάστημα εκτείνεται σε 2.500 τ.μ. κι εκεί θα εκτίθενται 15.000 προϊόντα next gen τεχνολογίας.

 

ΜΑΙΡΗ Ι. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.