Quantcast
Πραγματοποιείται αύριο στο Μαρκόπουλο η κορυφαία ιπποδρομία του 2016 - enikonomia.gr
share

Πραγματοποιείται αύριο στο Μαρκόπουλο η κορυφαία ιπποδρομία του 2016

δημοσιεύτηκε:

Πραγματοποιείται αύριο στο Μαρκόπουλο η κορυφαία ιπποδρομία του 2016, το 70ο ντέρμπι, για τα καθαρόαιμα ελληνικά 3ετή άλογα, από τις Ιπποδρομίες ΑΕ, εταιρία του ομίλου ΟΠΑΠ ΑΕ.

Οι οκτώ ιπποδρομίες του αυριανού προγράμματος ξεκινούν στις 16:45. Στην κορυφαία από αυτές, το ντέρμπι, τα καθαρόαιμα, ηλικίας τριών ετών, θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης στις 19:15 και θα τρέξουν μια απόσταση 2.400 μέτρων, διεκδικώντας τη νίκη και το κύπελλο.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, εταιρία του ομίλου του ΟΠΑΠ έχει μεταμορφώσει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο σε έναν εορταστικό χώρο που αύριο το απόγευμα θα υποδεχτεί φιλίππους, ιδιοκτήτες, προπονητές, αναβάτες, ιπποπαραγωγούς και όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα των ιπποδρομιών. Ανάμεσά τους θα είναι και κορυφαίοι αθλητές του ελληνικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Μαρκόπουλο, μουσική, ποικίλες δραστηριότητες θα πλαισιώνουν το πρόγραμμα, ενώ μετά τη λήξη των ιπποδρομιών θα ακολουθήσει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ένα πάρτι με dj και την ορχήστρα του Σταύρου Ρωμανού σε ρυθμούς jazz και swing.

H είσοδος είναι δωρεάν για όλους και θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από και προς τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ στο Κορωπί.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.